БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА * над 89,00 лв.

Нова марка образователни играчки в ХИПОЛЕНД – американската марка Levenhuk LabZZ

Levenhuk е водещ американски производител на оптични устройства и инструменти като микроскопи, телескопи, бинокли, монокли, зрителни тръби и принадлежности. Седалището на компанията е в Съединените щати (Тампа) с търговски и дистрибуторски филиали в Съединените щати, Канада, Европа и Азия. Към момента Levenhuk има широка дистрибуторска мрежа в САЩ, Канада, Индия, Югоизточна Азия и Европа (Грузия, Германия, Гърция, Дания, Исландия, Испания, Италия, Латвия, Нидерландия, Полша, Португалия, Румъния, Словакия, Словения, Сърбия, Турция, Украйна, Унгария, Финландия, Франция, Хърватия, Чешката република, Швеция и Обединеното кралство). Особено внимание се обръща на производството на оптика за деца с търговската марка Levenhuk LabZZ - атрактивни и лесни за употреба телескопи, микроскопи, бинокли, аксесоари и научни комплекти. Първите модели детски образователни оптични играчки от серията LabZZ на Levenhuk са пуснати на пазара през юни 2016 г.

ХИПОЛЕНД селектира едни от най-успешните и стойностни образователни продукти на марката, които предлагаме на българските родители и учители в помощ на обучението в областта на природоматематическите науки: телескопи, микроскопи, бинокли и монокли, както и още полезни оптически уреди – няколко вида лупи и компаси.

Телескопът Levenhuk 50 Skyline Travel Sun е компактен и лек оптичен инструмент с оптика от качествено стъкло, подходящ за прости наблюдения на планетите от Слънчевата система, на наземни обекти, на Луната и на Слънцето (само със специален филтър). С този модел е възможно да се наблюдават слънчевите петна на повърхността на Слънцето при стриктно спазване на указанията за употреба. Лещите му са с цялостно многослойно антирефлексно покритие, което свежда до минимум загубата на светлина. Комплектът включва качествена диагонална призма, окуляри с увеличение 45x и 18x с диаметър на тръбата на окулярите 1,25", леща на Барлоу с увеличение 3x. С всички включени принадлежности получавате увеличение 135х . С много лесен монтаж и употреба, лек и с включена в комплекта удобна раница, този телескоп е много подходящ при пътуване, за наблюдение далече от дома и т.н.! Вашето дете ще направи първите си стъпки в астрономията успешно с телескопа Levenhuk LabZZ Т2. Максималното увеличение на телескопа е 100x, което позволява наблюдение на голям брой големи астрономически обекти. С Levenhuk LabZZ T2 могат да се изследват всички кътчета на Слънчевата система и дори да се видят очарователни панорамни гледки на ярки обекти в далечния Космос. Комплектът включва всичко необходимо, за да започне истинско космическо приключение! Моделът е снабден с диагонално огледало и окуляр за пряко наблюдение, които оформят правилно ориентирани изображения. Окулярът повишава увеличението на телескопа 1,5 пъти.

Телескопът серията Levenhuk LabZZ Т1 дава възможност на младите астрономи да разгадаят тайните на Космоса. Работата с телескопа е много лесна, децата могат сами да наблюдават звездното небе, планетите на Слънчевата система, лунната повърхност. Моделът Levenhuk LabZZ T1 е рефракторен телескоп с увеличение до 40x. Комплектът включва и три окуляра, което позволява да се настрои оптималното увеличение за наблюдение на различни астрономически обекти.

Телескопът серията Levenhuk LabZZ Т3 е най-големият модел в серията телескопи за деца Levenhuk LabZZ. Моделът е с най-голямото увеличение – 175x и с мощен оптичен визьор с увеличение 5x. С него могат да се наблюдават невероятните чудеса на Космоса - планетите на Слънчевата система, ярки съзвездия и огромни звездни клъстъри. Комплектът включва също леща на Барлоу с увеличение 3x, което го прави три пъти по-мощен.

С чудесните модели микроскопи любознателните малчугани ще надникнат в чудния микроскопичен свят на невидимото с просто око. Микроскопът с проектор и адаптер за камера Levenhuk LabZZ M3 е истинска находка за всяко любознателно дете с включените 100 полезни аксесоара: подготвени микроскопски проби, празни проби и покривни стъкла, инструменти за подготовка на образци, материали за експерименти и още, и още…Една от най-вълнуващите характеристики на микроскопа Levenhuk LabZZ M3 е проекторът за окуляр. Чрез него младият учен може да покаже изображения на приятелите и семейството си. Микроскопът реализира няколко фиксирани увеличения в диапазона на увеличение 300x–1200x. Те могат лесно да се променят, без да се прекъсват наблюденията. Всичко, което трябва да се направи, е да се завърти револверната глава на микроскопа. Осветлението се намира под предметната маса, което означава, че могат да се наблюдават всякакви прозрачни микроскопски образци. Металният корпус значително удължава срока на експлоатация на уреда.

Серията Levenhuk LabZZ Микроскопи LabZZ M104 са модели, проектирани специално за най-младите изследователи на микрокосмоса. Предлагат се с уникално оформени корпуси в красиви полупрозрачни цветове: лунен камък, аметист, небесносин, лайм и портокал. Всеки модел е придружен от набор за експерименти Levenhuk K50, съдържащ всичко необходимо за провеждане на независимо изследване у дома. Оборудвани са с три качествени лещи на обектива (4x, 10x, и 40x), плъзгащ се двупозиционен окуляр WF10x-16x и осигуряват увеличение до 640x. Качествената оптика създава истински ярки, ясни и живи образи на наблюдаваните образци. Микроскопите имат долно светодиодно осветление с променяща се яркост, което позволява да се наблюдават прозрачни образци.

Марката Levenhuk LabZZ предлага и серия бинокли и монокли, предназначени специално за деца. Те са по-малки и по-леки от стандартните, осигуряват отличен захват за ръката на детето и увеличение на наблюдаваните обекти до 10x.

Допълнете научното оборудване на домашния кабинет на малкия учен и с различни модели лупи и компаси, както и с чудесната илюстрована книга „ Космос. Непразна празнота“ .

Всички образователни играчки от серията Levenhuk LabZZ можете да разгледате тук!

Назад към всички статии