БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА * над 89,00 лв.

Най-новата оригинална серия - LEGO® DREAMZzz™!

Потапяйки се в света на фантазиите и сънищата си, децата се превръщат в мечтатели и творци. Две трети от 23 000 деца, с които креативните екипи на LEGO общуват в мащабно изследване за създаване на новата продуктова линия, са посочили мечтите като стимул за креативност и развитие. Именно на  неизчерпаемата детска фантазия разчитат от LEGO, за да създадат уникалния продукт LEGO® DREAMZzz™ - фентъзи анимационен сериал, който се излъчва в youtube, и революционни нови комплекти тематични конструктори.

Какво точно е LEGO DREAMZzz, новата креативна концепция на LEGO, в която мечтите са реални, а въображението побеждава злото? Сюжетът се фокусира върху група най-обикновени деца, живеещи в Бруклин, които един ден откриват съществуването на света на сънищата - място, където всичко, което си сънувал, става реалност! Обикновени деца през деня, те се превръщат в герои от света на сънищата през нощта. Докато обикновените им животи се превръщат в необикновени след откриването на света на сънищата, Изи и Матео се борят да спасят невинните сънуващи от злия Крал на кошмарите.

„Комплектите LEGO® DREAMZzz™ са различни от всичко, което сме правили досега“, казват от LEGO Груп. Инструкциите за конструиране наподобяват комикси и имат предварително разказана история, която помага на децата да се потопят напълно в процеса на играта, преди да завършат първата си конструкция! И след като завършат конструирането, получават краен продукт –невероятно съчетание от реалност и съновидение, изглеждащ напълно различно от всичко, което са построили досега!

 

Отключи въображението си, освободи силата си, дай нов живот на сънищата си с безкрайните нови възможности, които ти предоставят невероятните конструктори от най-новата серия на любимата марка -  LEGO® DREAMZzz™!

 

Назад към всички статии