БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА * над 89,00 лв.

Mighty Beanz: Това са Бобчетата, които оживяват!

 

Mighty Beanz са щури бобчета без спирачки. Атрактивният им вид те предизвиква да се включиш в буйни приключения. Искаш да събереш всички бобчета за кратък период? Не даваме гаранция, че това е възможно. Те са цяла армия и никога не знаеш кое ще ти се падне. Разбира се, за колекционер като теб това не трябва да е никакъв проблем, а още по-голяма мотивация.

Преди да започнеш лудата надпревара, нека ти разкажем за възможните игри с щурите бобчета. Има 25 отбора с по 5 бобчета, всяко с различен ранг. Основните категории са: „общи“, „редки“, „супер редки“, „изключително редки“, „мега редки“ и „лимитирана серия“. Например в „Циркови бобчета“ е доминиращ общият статус на състезателите бобчета , но има и двама доста по-силни и трудни за откриване разбойници. Важно е да знаеш, че колкото по-редки са бобчетата играчи, толкова по-силни са.

Имената на отборите са ни любими. Те са супер закачливи и духовити, като например „Космати бобчета“, „Бобчета шампиони“ и „Средновековни бобчета“. Представи си как изглеждат с такива имена. Щуро, нали?  

Специалната селекция „Golden beanz” (в превод “Златни бобчета) са рядко срещани и трябва да си супер късметлия, за да попаднеш на такова. Те също са разделени на 3 отбора с по 5 „играчи“.

Независимо дали ще ги бутнеш в определена посока или ще ги подхвърлиш, те ще застанат в първоначална си изправена позиция.  Забележителната и удобна форма им позволява светкавично движение. Можеш да разменяш бобчета с приятели, да организирате оспорвани двубои помежду си и да се състезавате за престижната титла на “Цар на Mighty Beanz”.

Има няколко комплекта от серия, които заслужават твоето внимание.

Да започнем с „MIGHTY BEANZ Стартов пакет бобчета в капсула“. Тук ще откриеш 8 герои, но преди да разбереш кои са те, трябва силно да удариш на обозначеното място. Капсулата се издува и само няколко секунди след това бобчетата се разпръсват. Супер е, нали?

В пистата трамплин можеш да заредиш до 6 бобчета, покачвайки нивото на трудност постепенно. В комплекта ще откриеш едно бобче и книжка с трикове и игри.  

Най - доброто винаги остава за накрая. Според нас това е Разбиващата състезателна писта - тя е твоята арена за съревнование. Правилата за игра са лесни. Заедно с противника ти зареждате изстрелвачката и силно натискате въздушните помпи.  Целта е да избегнеш синия чук и да стигнеш по-бързо до финала. Ако не успееш, играта за теб приключва. Дали твоето Бобче ще победи?

Не губи време - избери своя Mighty Beanz комплект и предизвикай приятелите си. Забавлението е гарантирано!

Назад към всички статии