БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА * над 89,00 лв.

MAISTO МАНИЯ!

 

РАЗГЛЕДАЙ ВСИЧКИ ПРЕДЛОЖЕНИЯ ТУК:

 

Условия на промоцията:

  1. Промоцията важи само при покупка в онлайн магазина на ХИПОЛЕНД.
  2. Период на промоцията – една седмица – 16.02.-22.02.2015г.
  3. Промоцията важи при покупка на продукти от категорията ДЕТСКИ ИГРАЧКИ- ТРАНСПОРТНИ ИГРАЧКИ - MAISTO или MAISTO TECH.
  4. При изчерпан артикул от вече направена поръчка на 2 или 3 играчки, в резултат на което поръчката не може да бъде изпълнена коректно и не са изпълнени условията на промоцията за закупуване на 2 или 3 играчки (при съответната отстъпка от 20% или 30%), промоцията ще важи само ако изчерпаният артикул бъде заменен с друг.
  5. При поръчка на повече от 3 продукта MAISTO, отстъпката също е 30% на цялата покупка.  
  6. В случай че желаете да върнете продукт(и), закупени в периода на промоцията с отстъпка(съответно  20% или 30%),  в резултат на което не са изпълнени условията на промоцията, отстъпката отпада. Подлежащата на връщане към Вас от Хиполенд сума (респективно дължимата от Вас към Хиполенд сума) се преизчислява съобразно степента на отстъпка от цената на играчките (съответно с 12% или 20%).

Пример: Купувате кола MAISTO за 60лв., пикап MAISTO за 40лв. и метална кола за сглобяване MAISTO за 20лв., на обща стойност 120лв., за която сума  получавате 30% отстъпка (т.е. заплащате сумата от 84лв. за трите артикула). Ако впоследствие решите да върнете пикапа, се променят условията на промоцията и сумата по поръчката ще бъде преизчислена. Поръчката Ви вече ще е с 2 артикула: кола за 60лв. и метална кола за сглобяване за 20лв., или общо 80лв., за която сума получавате 20% отстъпка, според условията на промоцията(т.е. заплащате сумата от 64лв.).Така сумата, която ще Ви бъде върната за пикапа, е 20лв.(разликата между първоначално платената сума от 84лв. и  сумата от останалите продукти в преизчислената поръчка - 64лв.). Същото условие важи и при покупка на 2 артикула и връщането на единия от тях.

  1. При връщане на артикул, закупен според условията на тази промоция, е необходимо да изпратите и касовата бележка за цялата покупка. След преизчисляването ще Ви бъде издадена нова касова бележка.
  2. В случай че желаете да замените MAISTO продукти, закупени по условията на тази промоция, с продукти от същата марка, условията на промоцията се запазват.
  3. Артикулите в промоцията не подлежат на никакви допълнителни отстъпки и не участват в други ХИПО промоции или акции, валидни в периода на тази промоция.
  4. При покупка по тази промоция артикулите не подлежат на отстъпка по чл. 5,  т. 5/подточки 1, 2 и 3/ от Общите условия на Хиполенд АД за ползване на интернет магазина www.hippoland.net и за извършване на покупки на стоки през него
Назад към всички статии