Отстъпката от  25%  при покупка на стойност над 10 лева в един касов бон се начислява на ниво кошница.

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА * над 89,00 лв.

Магическият свят на Cry Babies

Те са Cry Babies - сладки кукли „ревльовци“, които през 2016г. направиха своя дебют на световния и български пазар. Сега, през 2019г., те са абсолютният хит сред децата над 3 години.

Какво ги прави толкова специални?

На първо място, уникалният им дизайн - с шарените и неповторими дрехи, големите очи, които не можеш лесно да подминеш, и, не на последно място, истинските сълзи. Да, точно така… Cry Babies плачат с истински сълзи, които не те оставят безучастен.

Може би сте срещали само големите ревльовци, но следвайки техния успех, в началото на 2019г . на бял свят се появиха новите мини кукли Cry Babies Magic Tears. Ето и една радостна новина - Cry Babies Magic Tears имат собствен сайт (https://magictears.toys/bg), в който влезнете ли веднъж, няма излизане. Повярвайте ни, казваме го от личен опит.

Време е за кратка разходка в магическия им свят:

На страницата излизат три секции – бебета, видео и игри. Да ги разгледаме последователно.

В „Бебета“ можете да се запознаете с 24 от малките ревльовци, като всяко от тях е представено с кратка история, интересни факти и видеоклипове. Разполагате с възможността да изтеглите един плакат (постер), който да закачите на стената си.

Препоръчваме Ви, ако наистина желаете да разберете повече за любимото бебе, да обърнете специално внимание на графиката „Повече за мен“. Там ще откриете силните страни, недостатъците, ролята във филма и още любопитни подробности за Вашия избраник.

След това разгледайте предоставените видеоклипове (секция „Видео). Както сами ще видите, Cry Babies Magic Tears имат собствен Youtube канал. В него всяка неделя се качва епизодът на седмицата. 

В Youtube канала ще откриете 1 трейлър, клипче на всеки един от главните герои Лала, Кони, Леа, Лейди, Нала и Доти и първите три епизода (към момента). Сигурни сме, че щом веднъж се абонирате (нали няма да забравите!), толкова много ще се запалите по Cry Babies Magic Tears, че едва ще дочакате следващия епизод и какво ще е новото приключение на малките сладури.

Да се върнем обратно към магическия им свят, където Ви очакват идеи за творчество и няколко игри. Игрите са 3 вида – Пъзели, Рисувай и оцветявай и Честит Рожден Ден.

Разгледайте пъзелите на малките ревльовци - те са лесни, но и безкрайно интересни.

Когато приключите с реденето, можете да се отдадете на рисуване. „Рисувай и оцветявай„ предлага шест модела, които можете да изтеглите безплатно и след това да оцветите пъстро и весело.

В „Честит рожден ден“ пък ще откриете идея как да си създадете собствени маски и да направите едно уникално Cry Babies парти.

Разбира се, на сайта ще намерите още много скрити съкровища. Споделете ги с нас! Ще се радваме да опознаваме света на Cry Babies заедно.

Ако сте възприели тази кратка разходка в този свят на чудесата като инструкция, най- важните неща са две – абонирайте се за канала  и посетете сайта  https://magictears.toys/bg. Забавлението е гарантирано!

 

Назад към всички статии