БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА * над 89,00 лв.

Конструкторите Plus Plus – цял един нов свят на творчество и вдъхновение само с една единствена форма!

Във вселената на вдъхновението на Plus Plus ще намериш нещо за всеки детски вкус!

С уникалния си дизайн в една единствена форма, комплектите Plus Plus предлагат неограничени възможности за творчество: от най-прости модели до впечатляващи 2D и 3D конструкции. Едно блокче с уникална форма, което може да се преплита с другите идентични блокчета. И от един повтарящ се елемент можеш да създадеш цялото разнообразие на света!

Тази забележителна образователна играчка запалва искрата на креативността, насърчава концентрацията и развива ценни качества, като:

  • фина моторика,
  • сензорни усещания,
  • научаване на цветове и форми,
  • броене и сортиране,
  • умения за триизмерно моделиране.

Датската компания Plus-Plus  е основана през 80-те години на миналия век в град Холбек, с цел да създаде проста, но завладяваща играчка, способна да разпали въображението и безграничната креативност на децата от всички възрастови групи. Играчките се произвеждат в собствена фабрика в Дания при спазване на най-високите европейски стандарти за качество.  Plus-Plus са произведени от полиетилен – здрав и гъвкав пластмасов материал, без фталати и 100% рециклируем. Освен в Дания, играчките на марката се продават и са любими на децата в повече от 40 страни  по света.

 

Дали ще конструираш любим герой, праисторически динозавър или разнообразни животни, избери тук!

 

Назад към всички статии