Отстъпката от  25%  при покупка на стойност над 10 лева в един касов бон се начислява на ниво кошница.

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА * над 89,00 лв.

Как да изберем най-подходящата бебешка количка?

Ето няколко отговора на Вашите въпроси.

Истина е, че когато бъдещите майка и баща разберат, че ще стават родители, въпросите, които изникват, са толкова много! Един от най-важните е за бебешката количка. Каква да бъде? Марка? Цвят? Какви аксесоари да включва? И не на последно място – какви средства можем да отделим за нея.

Днес пазарът на бебешки стоки се е развил до такава степен, че дори сега да го няма моделът, за който бъдещата майката си е мечтала, до 5-6 месеца вероятността подобен модел да е произведен от някоя известна марка е почти 70%. Богатото разнообразие на бебешки колички, които се предлагат на нашия пазар, се дължи на факта, че тук са представени почти всички световноизвестни марки на производителите на бебешки стоки и не само.

Каква да бъде?

Хиполенд предлага огромна колекция всякакви модели колички за бебето както на световните топ марки, така и на утвърдени български производители. При нас ще откриете различни модификации бебешки колички –  колички с трансформиращ се кош, вариации 2в1, 3в1, модулни колички, за близнаци, летни и изключително олекотени модели.

Най-важното е количката да Ви допадне като функционалност и размери /все пак ще трябва да се съобразите и с помещението, където ще я оставяте след разходка, и с размера на асансьора и на багажника на Вашия автомобил/, като маневреност и тегло /защото си е цяло приключение да се разхожда бебе по градските улици например/.

Марка?

Много често родителите избират бебешката количка, повлияни от модна тенденция сред техните познати и приятели. И не винаги това е правилният избор. В Хиполенд ще намерите моделите на водещите световни производители на бебешки колички, доказали се във времето с качество и комфорт, както за детето, така и за родителите.

Цвят?

Напоследък се забелязва тенденция цветът на бебешката количка да бъде неутрален – кремав, бежов или в сивите нюанси. Те подхождат както за новородено момченце, така и за новородено момиченце?

Разбира се, традиционните розов и син цвят също присъстват в цветовата гама на моделите. Цветовото разнообразие е голямо, избирайте този цвят и нюанс, който на Вас Ви допада.

Какви аксесоари да включва количката?

В зависимост от това какъв модел/марка количка сте си избрали, вариациите на аксесоарите са различни.

Най- често комплектът включва кош за новородено, седяща част за след 6-тия месец, кошница за кола, чанта за аксесоари и дъждобран.

Друг много удобен вариант са модулните колички. Особеното при тях е, че основната част е рамата на количката, на която могат да се монтират отделните кошове /за новородено, за след 6-тия месец, столчето за кола/. Изборът какво точно да включва количката е изцяло на родителите.

Ако скоро Ви предстои да станете родители, ако вече сте и малкото Ви съкровище се нуждае от нова количка, защото е поотраснало – не се колебайте, заповядайте в Хиполенд!

 

 

Назад към всички статии