Извън пределите на града с новите модели LEGO City

02.02.2018

Защо всички обичаме LEGO? Защото с него въображението винаги работи, забавлението е гарантирано, ученето е лесно и дори няма значение на колко години сме, за да ни е интересно да играем с любимите конструктори.

Знаете ли, че LEGO тухличката навърши 60 години? По този повод в Ню Йорк създадоха половинтонова LEGO тухличка, която бързо стана атракция за малки и големи.

Всяка LEGO серия е уникален начин за игра и съпреживяване на различни житейски ситуации и емоции. От януари 2018г. се радваме и на изцяло нови модели от любими LEGO серии, част от които вече са в Хиполенд. Можете да ги видите тук.

Нека надникнем в света на новите конструктори от серията LEGO City, за да разберем повече за приключенията, които ни очакват.

Конструкторите LEGO City пресъздават градския живот с моделите, изобразяващи сгради, спешни случаи (Полиция и Пожарна), превозни средства, строителство и какво ли още не.

С новите модели от серията LEGO City излизате и извън пределите на града! Присъединете се към минните експерти, търсещи безценно злато за най-хубавия град на света, управлявайки големи машини. Копайте смело, но бъдете внимателни, тъй като наоколо бродят паяци, скрити надълбоко, които ви дебнат.

Полицията от LEGO City вече е и в планината, за да пази жителите на града. Впуснете се в търсене на бандитите и техните планински скривалища. Имате различни превозни средства, за да го направите: полицейски хеликоптер, ATV, кола, кросов мотоциклет, джип 4х4. Мисията е много отговорна, ще се справите ли?

Мечтаете ли да впечатлите посетителите на града с някое от новите невероятни превозни средства? Дайте газ на колата за рекорди или направете запомнящо се въздушно шоу със самолет!

Разгледайте всички нови конструктори от серията LEGO City тук.