БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА * над 89,00 лв.

ИЗБЕРИ 3, ВЗЕМИ -33%!

От 16-ти Януари до 31-и Януари! Само онлайн!

 

Следвай стъпките:

-         Избери поне три играчки от категория ДЕТСКИ ИГРАЧКИ.

-         Добави ги в количката.

-         Получаваш 33% отстъпка върху крайната сума

 

Условия на промоцията:

  • Промоцията важи само при покупка  в онлайн магазина на ХИПОЛЕНД.
  • Промоцията важи при покупка на продукти само от категорията ДЕТСКИ ИГРАЧКИ.
  • Трябва да поръчате поне 3, или повече играчки.. Отстъпката от 33% ще бъде начислена върху крайната сума.
  • В промоцията не участват артикулите в следните 3 текущи промоции:
    • -55% намаление на всички ластици за плетене от сериите Loom, Loom Band, Rainbow
    • -40% намаление на 40 любими LEGO конструктора
    • -50%  на игрални комплекти Магия за минута
    • При изчерпан артикул от вече направена поръчка на поне 3 или повече играчки, в резултат на което поръчката не може да бъде изпълнена за поне 3 играчки, и не са изпълнени условията на Промоцията за закупуване на поне 3 играчки, промоцията ще важи само при заместването му с друг артикул.
    • В случай, че желаете да върнете продукт(и), закупени по време на Промоцията с намалени цени с 33%,  в резултат на което не са изпълнени условията на Промоцията за закупуване на поне 3 играчки, отстъпката отпада. Подлежащата на връщане към Вас от Хиполенд цена (респективно дължимата от Вас към Хиполенд) се преизчислява, съобразно редовната цена на играчките (без намаление от 33%)  

Пример: Закупувате кукла за 50лв, конструктор за 40лв и пъзел за 20лв на обща стойност 73,70лв (110лв- 33%). Ако впоследствие решите да върнете конструктора, сумата по поръчката ще бъде преизчислена, защото по този начин се нарушават условията на промоцията . Поръчката Ви вече ще е с 2 артикула на непромоционална цена (без намаление от 33%) - кукла за 50лв и пъзел за 20лв, остойностени по непромоционална цена, общо 70лв.Така сумата, която ще Ви бъде изплатена за конструктора е 3.70лв (разликата мужду първоначално платената сума- 73,70лв и останалите продукти към поръчката- 70лв без начислена отстъпка от 33%).

 

При връщане на артикул, закупен на промоционални условия, е необходимо да изпратите и касовата бележка за цялата покупка. След преизчисляването, ще Ви бъде издадена нова касова бележка. В случай, че желаете да замените един, два или всичките закупени продукти/поради фабричен дефект/ , закупени по условията на тази промоция със същите, условията на промоцията се запазват.

  • Артикулите в промоцията не подлежат на никакви допълнителни отстъпки и не участват в други ХИПО промоции или игри, валидни в периода на тази промоция.
  • При покупка по тази промоция артикулите не подлежат на отстъпка по чл. 5,  т. 5/подточки 1, 2 и 3/ от Общите условия на Хиполенд АД за ползване на интернет магазина www.hippoland.net и за извършване на покупки на стоки през него.

РАЗГЛЕДАЙ ПРЕДЛОЖЕНИЯТА ТУК

Назад към всички статии