БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА * над 89,00 лв.

Играйте навън!

Играйте навън!

Пролетта е в разгара си, предстои горещото лято, прекарваме все повече време навън. Наслаждавайте се на слънцето и на чистия въздух, заедно с децата си, спортувайте заедно, създайте им неповторима атмосфера и забавно „детско“ пространство за игра в двора и градината!

Децата, още от бебета, за да растат здрави и активни, имат нужда от достатъчно време навън. Разходките и спортните занимания на чист въздух са необходими и полезни за здравето и настроението не само на децата, но и на нас, възрастните. Макар и често да ни е трудно да намерим време за повече движение, с желание и със стимулираща цел ще се получи! 

За един специален следобед навън с детето, за забавление и за поддържане на форма препоръчваме: 

  1. Велосипед. 

Колко е хубаво да повозите детето, ако е още малко, на задната седалка на велосипеда. А след някоя и друга година да го научите само да кара първото си колело! После заедно да предприемете градски или извънградски велопоходи. Несравнимо! 

Разгледайте колекцията ни от велосипеди за деца

  1. Ролкови кънки и ролери.

Децата обожават да се пързалят. Карането на кънки развива важни двигателни умения, тренира мускулите и чувството за равновесие. Организирайте си състезание с ролкови кънки или с ролери в парка и се насладете на наистина забавно изживяване заедно. 

Разгледайте моделите, които предлагаме - ролери и кънки

  1. Скейтборд. 

Със скейтборд в парка или на специална рампа за по-напредналите. Вие ще се върнете за малко в детството, а детето ви, освен че много ще се забавлява, ще усъвършенства чувството за координация и равновесие. 

Разгледайте нашите модели скейтборди за деца.

Не забравяйте да помислите и за сигурността, снабдете се и с каска и наколенки.

  1. Тротинетки и скутери

Скутерът е едно от първите средства за придвижване, които децата се научават да управляват сами.

Изберете подходящия скутер или тротинетка за детето тук.

Ако разполагате със собствена градина или озеленено пространство, превърнете го в приказно индивидуално кътче за детето. Изборът е огромен:

 

И така, зелените пространства, слънцето и чистият въздух ни очакват, да се забавляваме заедно, деца и възрастни!

Назад към всички статии