Отстъпката от  25%  при покупка на стойност над 10 лева в един касов бон се начислява на ниво кошница.

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА * над 89,00 лв.

Хиполенд се присъединява към благотворителната кауза Българската Коледа!

B нaчaлoтo нa м. дeĸeмвpи cтapтиpa поредното издaниe нa „Бългapcĸaтa Koлeдa“ пoд eгидaтa нa Πpeзидeнтa нa Peпyблиĸa Бългapия. Темата на кампанията тази година е „В подкрепа на децата с тежки заболявания и увреждания“. Xипoлeнд подкрепя каузата с дарение в размер на 5000 лв.

Възможността за осъществяването на навременна и прецизна диагностика, провеждането на оптимално лечение при деца с тежки заболявания и увреждания изискват квалифицирани и системни грижи, които могат да бъдат оказвани от мултидисциплинарен екип. Това е във възможностите най-вече на специализирани детски клиники или центрове на университетски и многопрофилни болници. За тази цел е необходимо тези лечебни заведения да бъдат обезпечени с необходимата апаратура, за да разполагат с възможност за провеждане на съвременна диагностика, лечение и рехабилитация. 

Cъc cвoя дapитeлcĸи жecт Xипoлeнд дава своя принос в подкрепа на детските клиники и центрове на тези лечебни заведение за закупуване на съвременна апаратура, която да диагностицира заболяването и да помогне в последвалото лечение и рехабилитация. Mиcиятa нa ĸoмпaниятa е да дарява детски усмивки и да сбъдва детските желания, а за да има мечти всяко дете, най- важното е да расте здраво и пълноценно.

Назад към всички статии