БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА * над 89,00 лв.

COCCODRILLO ПОРЪЧАЙ 2, ВЗЕМИ 40%

ПОРЪЧАЙ 2, ВЗЕМИ 40%

на втория артикул COCCODRILLO!

01.04.2015  г.

От 1-ви Април до 14-ти Април! Важи за поръчки и от онлайн-магазина на Хиполенд!

 

Следвай стъпките:

-         Избери поне два артикула с марката COCCODRILLO .

-         Добави ги в количката.

-         Получаваш 40% отстъпка от цената на втория артикул, който е с по-ниската цена.

 

Условия на промоцията:

  • Промоцията важи при покупка и  в онлайн магазина на ХИПОЛЕНД, за посочения период.
  • Промоцията важи при покупка на продукти само с марката COCCODRILLO.
  • Трябва да поръчате поне 2, или повече артикула с марката COCCODRILLO. Отстъпката от 40% ще бъде начислена върху цената на артикула с най-ниска стойност.
  • В промоцията не участват артикулите с марки, различни от  COCCODRILLO
    • При изчерпан артикул от вече направена поръчка на поне 2 или повече артикула с марката COCCODRILLO, в резултат на което поръчката не може да бъде изпълнена за поне 2 покупки с марката COCCODRILLO, и не са изпълнени условията на Промоцията за закупуване на поне 2 стоки COCCODRILLO, промоцията ще важи само при заместването му  с друг артикул с марката COCCODRILLO.
    • В случай, че желаете да върнете продукт(и), закупени по време на Промоцията с намалена цена с 40%,  в резултат на което не са изпълнени условията на Промоцията за закупуване на поне 2 артикула COCCODRILLO, отстъпката отпада. Подлежащата на връщане към Вас от Хиполенд цена (респективно дължимата от Вас към Хиполенд) се преизчислява, съобразно редовната цена на артикулите Кокодрило (без намаление от 40%)  

Пример:

Закупувате панталон за 30 лв, и блуза с марка COCCODRILLO  за 20 лв, и заплащате обща стойност от 42 лв

(30 лв + (20 лв - 40%)) = 42 лв. Ако впоследствие решите да върнете панталона, сумата по поръчката ще бъде преизчислена, защото по този начин се нарушават условията на промоцията. Поръчката Ви вече ще е с 1 артикул на непромоционална цена (без намаление от 40%) - само блуза за 20лв, остойностена по непромоционална цена. Така сумата, която ще Ви бъде изплатена за панталона ще е 22 лв (сумата на цената на панталона с приспаданта отстъпка за блузата от 8 лв, тъй като са нарушени условията за промоцията за покупка на поне два артикула с марката COCCODRILLO .

* ВАЖНО! При завършване на поръчката в платформата на сайта, общата сума на поръчката се визуализира на база на редовните цени. Отстъпката Ви ще бъде ръчно калкулирана при обработката и изпращането на поръчката, и при получаването на стоките ще заплатите по-ниската цена, с приспадната отстъпка, съгласно промоционалните условия за периода.

При връщане на артикул, закупен на промоционални условия, е необходимо да изпратите и касовата бележка за цялата покупка. След преизчисляването, ще Ви бъде издадена нова касова бележка. В случай, че желаете да замените един, два или всичките закупени продукти/поради фабричен дефект/ , закупени по условията на тази промоция със същите, условията на промоцията се запазват.

  • Артикулите в промоцията не подлежат на никакви допълнителни отстъпки и не участват в други ХИПО промоции или игри, валидни в периода на тази промоция.
  • При покупка по тази промоция артикулите не подлежат на отстъпка по чл. 5,  т. 5/подточки 1, 2 и 3/ от Общите условия на Хиполенд АД за ползване на интернет магазина www.hippoland.net и за извършване на покупки на стоки през него.

 

* промоцията важи и за физическите магазини на Хиполенд, в които се предлагат стоки с марка COCCODRILLO, за периода 30.03-12.04.2015 г.

РАЗГЛЕДАЙ ПРЕДЛОЖЕНИЯТА ТУК

Назад към всички статии