БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА * над 89,00 лв.

Ако прасенцата бяха домашни любимци

Интерактивното прасенце балерина  е с 25 звукови ефекта и реакции

Знаете ли, че прасенцата всъщност изобщо не са глупави? Можем да ги извеждаме на каишка и дори да ги научим да изпълняват основни команди. Специалистите по екзотични животни са категорични, че прасенцата могат да бъдат дресирани като куче и да станат почти толкова добър другар на човека. Запознайте се с Пигли – вашият нов домашен любимец, който обича да танцува, да го гушкате, храните и извеждате на разходка!  

Играчка, която взаимодейства с детето по 25 различни начина    

Детето може да разхожда прасенцето на каишка, да го храни от бутилчица, да докосва нослето му, да го приспива, да се наслаждава на танците му. И дори да чуе – в знак на благодарност за грижите – звук на целувка!  

Ако натисне прасенцето по носа, то ще започне да се върти в кръг. Ако му даде мляко, ще го чуе как сладко преглъща, после се унася в сън и дори тихичко похърква.

Опашката и ушичките му започват да се мърдат, когато детето му сложи каишката, за разходка навън. Прасенцето ще спре за миг по време на разходката сякаш, за да си почине. После ще размаха отново опашка, ще размърда уши и ще продължи напред. Внимавайте, ако чуете нещо като звук на кихане. Да не би да е настинала докато е била на открито?

Прасето може да се разхожда или да танцува на различни мелодии. Те се сменят от бутона на каишката. От него се сменят, също така, реакциите и звуковите ефекти.

С поличка като на истинските балерини

Прасенцето е направено от много мека и еластична гума, супер приятна на пипане. Толкова приятна, че детето ще иска отново и отново да прави Б-о-о-оц! с розовата муцунка.

За още по-забавна игра прасенцето е облечено в поличка като на истинските балерини – пачка. Поличката може и да се маха, преди сън например, и слага отново, преди представление.

В комплекта има също така биберон и повод за разходка.

Прасенцето се побира в двете длани на възрастен, когато е стъпила с четирите си крачета.   

За компанията производител

Интерактивното прасенце балерина е на австралийската компания Moose, за която работят над 500 служители на 3 континента. На тази компания са също симпатичните бобчета Mighty Beanz, Shopkins, интерактивното кученце Снъгълс, Treasure Eggs, семейството плюшени животинчета Scruff-a-Luvs, Shopkins и др. Продуктите на Moose печелят най-големите отличия в международни конкурси за детски играчки и игри.  

Назад към всички статии