БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА * над 89,00 лв.

5 ДНИ – 5 СУПЕР ИГРАЧКИ С 55% НАМАЛЕНИЕ В ХИПОЛЕНД!

Уважаеми клиенти, скъпи приятели,

Само в  следващите 5 дни/12-16 февруари/ ще имате възможност да се възползвате от нашето специално предложение за Вашите деца: 5 топ играчки С -55% НАМАЛЕНИЕ!

Ако Вашето малко момиченце обича приказките и MINNIE MOUSE е една от любимите героини, зарадвайте го с Интерактивната Мини Маус – Разказвачка на приказки. Мини разказва на български език 8 оригинални приказки от анимационното филмче и пее 8 тематични песнички. Над 20 минути гарантирано забавление!   
Вашата дъщеричка мечтае да бъде майка и да се грижи за своето бебе? Нашето специално предложение  – BAMBOLINA Кукла Нена изпълнява мечтата й! В комплекта са включени топли зимни дрешки, за да може бебето да е добре облечено за разходка в зимните дни.
Малката Ви принцеса много обича да си играе на … принцеса? Комплектът  DISNEY PRINCESS Кукла и костюм е точно за нея! Освен куклата DISNEY принцеса, в опаковката ще откриете и чудесна оригинална DISNEY рокля за Вашата малка принцеса!
Вашият малък палавник е голям фен на драконите и не е пропуснал нито един епизод от анимационната поредица Dragons 2! Значи ще бъде безкрайно щастлив, ако може да пресъздаде битката на могъщите дракони в собствената си детска стая! Как? С  DRAGONS 2 Комплект БИТКА МОГЪЩИ ДРАКОНИ!  
Ако във Вашия поотраснал син се спотайва бъдещ талантлив кинооператор или пък той мечтае да изиграе следващия Джеймс Бонд, не пропускайте да го изненадате със страхотната SPY GEAR Шпионска видеокамера Panosphere 360! Играчката има подвижен обектив за панорамно видео на 360 градуса, специален софтуер за обработка на видеото, USB кабел и слот за карта памет.  

Нашите топ предложения можете да поръчате тук:

Побързайте! Специалната ни оферта изтича на 16 февруари! 

Назад към всички статии