БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА * над 89,00 лв.

16 от най-впечатляващите неща, които хората са направили от Лего

 

Всеизвестно е, че с LEGO конструкторите децата се забавляват с часове. Но малко от нас знаят, че когато възрастните са помолени да направят нещо с тухличките на LEGO, те могат да сътворят наистина невероятни неща, които съвсем спокойно можем да наречем изобретения, заслужаващи нашите аплодисменти. Защо ги наричаме така ли? Вижте 16 от най-впечатляващите неща, които са направени от LEGO:

 

1. LEGO машина за пица

За съжаление, тази машина със сигурност няма да ви направи пица (а нямаше ли да е невероятно, ако може?), но приема пари в брой и връща ресто. Мечтаете ли за една такава машина във всяка от стаите вкъщи?

 

YouTube/ AstonishingStudios

 

2. LEGO машина за декорация на сладки

Ежедневието ни става все по-забързано и не ни достига време за всичко, което ни се иска да направим. Защо да декорираме сами сладките, когато можем да си направим LEGO машина, която да върши това вместо нас?

 

Giphy

 

3. LEGO пинбол

С LEGO имате и възможността да изобретявате забавни игри. Една от тях е LEGO пинбол, подходяща за малки и големи. Хрумнаха ли ви идеи за други подобни игри?

 

YouTube/Lane

 

4. LEGO Хилядолетен сокол

Ето и нещо за феновете на „Междузвездни войни“ – голям и цветен LEGO Хилядолетен сокол.

 

Imgur/funkblast1

 

5. Тъкачен стан LEGO

Все още сме в началото на 2018г., но тази гениална машина ни придвижва напред във времето, когато ще има достатъчно креативни хора, които ще успеят да направят напълно функциониращ тъкачен стан от конструктор LEGO. 

 

Imgur/chemistrydoc

 

6. LEGO мини шоколадов диспенсър

На Хелоуин не ви се обикаля за лакомства? Няма проблем, тази машина е точно за вас! Само натиснете тиквата и тя ще започне да ви пуска шоколадови бонбони и други сладки изкушения. 

 

YouTube/ JK Brickworks

 

7. LEGO Подреждане на кубчето на Рубик

Уааау! Тази малка LEGO машина може да реши Кубчето на Рубик по-бързо от самите нас. Ако можехме да го използваме и за останалите си задачи…

 

Giphy

 

8. LEGO 3D принтер

Какво прави един LEGO инженер, когато се измори от продължителното сглобяване на тухличките? Прави си машина, която да ги сглобява вместо него! Доста креативно, нали?

 

YouTube/ Frank Stefan

 

9. 3D LEGO машина за фрезоване

Тази машина за фрезоване е изработена изцяло от LEGO, освен свредлото. Това е още един полезен LEGO инструмент на бъдещето.

 

 

Giphy

 

10. LEGO машина за строене

Тази LEGO машина не само изглежда добре, но и работи. Какъв би бил първият ви проект с нея?

 

YouTube/ The Brick Wall

 

11. LEGO машина за плетене

С помощта на LEGO можем и да плетем. Запретвайте ръкави, за да изработите красиви гривни за своите приятели. Ще бъдат изненадани от чудната машина, която си имате.

 

 

Giphy

 

12. LEGO машина за хот-дог

Тази машина не само съхранява хот-дог и кифлички, но има място за поставяне на монети, както и диспенсъри за кетчуп и горчица.

 

YouTube/AstonishingStudios

 

13. LEGO фабрика за бургери 

Ако преди малко смятахте, че машината за хот-дог е уникална, то какво ще кажете за тази? Това не е най-бързата машина, но пък подрежда бургерите и им слага необходимите сосове. 

 

YouTube/The Brick Wall

 

14. LEGO робот за морски шах

Ако често се случва да нямате опонент за морски шах, ето, че вече го имате! Той е много добър и не можем да ви гарантираме победа.

 

YouTube/Arthur Sacek

 

15. Стол LEGO

Полезно, релаксиращо и креативно - този невероятен моторизиран стол за малки и големи. 

 

Giphy

 

16. LEGO Машина за редене на домино

Ако искате да преминете направо към забавната част от доминото, ето едно решение – LEGO машина, която да подреди всички плочки.

 

Giphy

Назад към всички статии