БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА * над 89,00 лв.

MOOSE Little Live Pets Морско свинче с 3 изненади Mama Surprise

Марка
Moose
SKU
159224
Ном. №
26410
169,00 лв.
Налично
Добави в списък с любими
Купи на лизинг Виж възможностите

XИПОЛЕНД не гарантира наличността на стоката към момента на приключване на поръчката! В случай на междувременно изчерпана наличност, ще се свържем с Вас!

Описание

Mama Surprise издига грижата за твоя домашен любимец на съвсем ново ниво. Това меко интерактивно морско свинче Мама има прекрасна интерактивна къщичка. Погрижи се за Мама, като я храниш и разресваш дългата й красива коса.

С достатъчно любов и внимание сърцето на Мама ще започне да свети, което показва, че бебето е на път! Внимателно я постави в нейната интерактивна къщичка. Сега е време да изчакаме.

Открий новородено бебче морско свинче и специален пакет за грижа. Погрижи се отново за мама и ще намериш нови бебета морски свинчета, които да попълнят очарователното семейство!

Всяко от трите бебета е със собствен пакет за грижа, който включва: акт за раждане, 2 аксесоара и 2 ластика за коса. Облечи и стилизирай бебетата в 3 сладки визии: Rock ‘n’ Roll, Preppy и Princess!

Това вълшебно изживяване е повторимо, така че можеш да преминеш през изненадата и насладата от грижата за Мама и откриването на нейните бебета отново и отново.

Комплектът включва: 

  • Къщичка;
  • Морско свинче Мама;
  • 3 бебета морски свинчета;
  • 18 аксесоара;
  • Инструкция за игра.

Батерии: 6 x AAA 1.5V (на са включени в комплекта).
Подходящо за деца над 4 години./

Характеристики
Възраст Над 4 г.
Пол За момчета, За момичета
Само регистрирани потребители могат да оставят мнения. Моля влезте в профила си или си направете регистрация

Таблицата за кредитиране е информативна. Ако желаете да закупите артикула на изплащане, моля да го добавите в количката, като при завършване на поръчката ще може да изберете желания от Вас период като начин на плащане.