БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА * над 89,00 лв.

LEGO VIDIYO Русалката BeatBox 43102

Марка
LEGO
SKU
136445
44,98 лв.
Изчерпано

XИПОЛЕНД не гарантира наличността на стоката към момента на приключване на поръчката! В случай на междувременно изчерпана наличност, ще се свържем с Вас!

Описание

Отворете света на създаването на музикални видеоклипове за деца, които обичат да танцуват и да изпълняват. Този LEGO VIDIYO парти сетове правят времето за игра вълнуващо. Сетовете LEGO VIDIYO предлагат ново изживяване в социалната игра, за да помогнат на момчетата и момичетата да станат режисьори, продуценти и музикални звезди, докато режисират и споделят свои собствени музикални видеоклипове..

Изтеглете безплатното приложение, за да сканирате музикалната мини фигура и да разкриете страхотната сцена героя. След това сканирайте BeatBits-плочките, за да отключите специални ефекти, предизвикателства и още, докато децата произвеждат свой собствен уникален музикален видеоклип, за да споделят с други създатели в приложението на LEGO VIDIYO.

Преносим лего сет за забавление в движение. Децата оформят BeatBox сцената с помощта на парчетата LEGO. Те могат да избират от дизайн на палмово дърво, ролери или маракаси - или да направят свои собствени. BeatBox сцената се сгъва, с място за съхранение на BeatBits плочките и мини фигурата, така че е идеален за игра в движение.

Създавайте музикални преживявания. Сетовете LEGO VIDIYO предлагат безопасно социално изживяване, като помагат на децата да станат режисьори, продуценти и звезди на собствените си музикални видеоклипове. Вижте как тяхната креативност расте, докато произвеждат видеоклипове, пълни с музикални смеси, забавни герои, песни, танцови движения и невероятни ефекти.

Помогнете на децата да режисират и да участват в собствени музикални видеоклипове с LEGO VIDIYO BeatBox. Включва мини фигурка с аксесоар, 14 случайни BeatBits плочки и 2 специални BeatBits плочки.

Изтеглете безплатното приложение LEGO VIDIYO, за да сканирате мини фигурата и BeatBits със специален ефект. Децата ще се радват да видят как техният герой оживява в музикален видеоклип.

Сканирайте BeatBits в приложението, за да отключите специални ефекти като цветния тропически техно ефект.

Забавно изживяване за момче или момиче над 7 годишна възраст. Тези комплекти също стават за страхотен празничен подарък за всяко дете, което обича музикални играчки, танци и изпълнения.

Приложението LEGO VIDIYO е съвместимо с избрани iOS и Android устройства. Моля, проверете съвместимостта на www.LEGO.com/devicecheck. Децата трябва да поискат разрешение от родителите, преди да влязат в интернет.

Компонентите LEGO отговарят на строги индустриални стандарти, за да гарантират, че са последователни, съвместими и се свързват надеждно всеки път - така е от 1958 година.

Подходящ за деца над 7 години.
Брой части: 71бр.

Характеристики
Серия LEGO Vidiyo
Възраст Над 7 г.
Пол За момчета, За момичета
Части Под 300
Само регистрирани потребители могат да оставят мнения. Моля влезте в профила си или си направете регистрация