БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА * над 89,00 лв.

LEGO TECHNIC Товарач LT78 42178

Марка
LEGO
SKU
179665
75,98 лв.
Налично
Добави в списък с любими
Купи на лизинг Виж възможностите

XИПОЛЕНД не гарантира наличността на стоката към момента на приключване на поръчката! В случай на междувременно изчерпана наличност, ще се свържем с Вас!

Описание

Вдъхновете деца на възраст 8+ за приключения в открития космос с комплекта LEGO® Technic Товарач LT78 (42178). Това е страхотен подарък за момчета и момичета, които обичат космически играчки и строителни превозни средства. Играчката за изследване на космоса е изпълнена с реалистични детайли, вдъхновени от авангардни космически инженерни проекти. Децата могат да управляват товарача и да повдигат кабината, преди да използват крана, за да вземат и преместят товара. Комплектът разполага и със специален космически въздушен шлюз, така че децата да могат да свързват други съвместими космически комплекти LEGO (продават се отделно) за още повече космически приключения. Приложението LEGO Builder ще направлява вашето дете в интуитивното строително приключение, като му позволява мащабиране и завъртане в 3D на моделите, записване на комплекти и проследяване на напредъка.

Характеристики
Серия LEGO Technic
Възраст Над 8 г.
Пол За момчета, За момичета
Части Над 300
Само регистрирани потребители могат да оставят мнения. Моля влезте в профила си или си направете регистрация

Таблицата за кредитиране е информативна. Ако желаете да закупите артикула на изплащане, моля да го добавите в количката, като при завършване на поръчката ще може да изберете желания от Вас период като начин на плащане.