БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА * над 89,00 лв.

LEGO TECHNIC Тежкотоварен космически кораб VTOL LT81 42181

Марка
LEGO
SKU
179668
219,00 лв.
Налично
Добави в списък с любими
Купи на лизинг Виж възможностите

XИПОЛЕНД не гарантира наличността на стоката към момента на приключване на поръчката! В случай на междувременно изчерпана наличност, ще се свържем с Вас!

Описание

Любителите на космоса могат да се наслаждават на запомнящо се конструиране с LEGO® Technic Тежкотоварен космически кораб VTOL LT81 (42181) за деца над 10 години, които обичат космически кораби. Футуристичният модел на космически кораб разполага с много неща, с които да разпали любопитството на децата, докато разиграват вълнуващи мисии за транспортиране на товари на далечни планети. Комплектът е изпълнен със страхотни функции, включително зъбни колела, които въртят двигателите, разгъват и прибират колесника и спускат нокътя, за да хванете товарната капсула, натоварена с мини космически всъдеход. Има дори дръжка отгоре, така че малките фенове на космоса да могат да летят с футуристичния космически кораб из стаята, докато играят. За да пренесе космическите приключения в следващото измерение, комплектът включва също специален космически въздушен шлюз за свързване към други съвместими комплекти LEGO на космическа тематика (продават се отделно). А с приложението LEGO Builder децата могат да мащабират и завъртат модели в 3D, докато строят, да записват комплекти и да проследяват напредъка си.

Характеристики
Серия LEGO Technic
Възраст Над 10 г.
Пол За момчета, За момичета
Части Над 300
Само регистрирани потребители могат да оставят мнения. Моля влезте в профила си или си направете регистрация

Таблицата за кредитиране е информативна. Ако желаете да закупите артикула на изплащане, моля да го добавите в количката, като при завършване на поръчката ще може да изберете желания от Вас период като начин на плащане.