БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА * над 89,00 лв.

LEGO Technic Спасителен хеликоптер Airbus H175 42145

Марка
LEGO
SKU
156162
439,00 лв.
Налично
Добави в списък с любими
Купи на лизинг Виж възможностите

XИПОЛЕНД не гарантира наличността на стоката към момента на приключване на поръчката! В случай на междувременно изчерпана наличност, ще се свържем с Вас!

Описание

На любознателните деца на възраст над 11 години ще им хареса да научат как работи един хеликоптер, с този комплект играчки LEGO® Technic Спасителен хеликоптер Airbus H175 (42145). Той има много страхотни функции, така че те ще открият как се сглобяват различните части, за да създадат емблематично превозно средство за търсене и спасяване. С много реалистични детайли Този спасителен хеликоптер Airbus H175 има много различни функции – точно като тези в реалната версия. Двигателят (включен) вдъхва живот на модела с функции за движение. Разгледайте въртящия се ротор и витлото на опашката с настройки за малка и голяма скорост, прибиращ се колесник, лебедка и въртящ се двигател. Ръчните функции включват шайба за наклон за контрол на стъпката на перките на ротора, врата на пилотската кабина, плъзгащи се врати за пътниците, плюс отваряне на предния и задния капак. Страхотно въведение в техниката Играчките за конструиране на LEGO Technic се отличават с реалистично движение и механизми, които въвеждат строителите на LEGO във вселената на техниката по достъпен и реалистичен начин.

Подходящ за деца над 11 години. 

Брой части: 2001

Характеристики
Серия LEGO Technic
Възраст Над 10 г.
Пол За момчета, За момичета
Само регистрирани потребители могат да оставят мнения. Моля влезте в профила си или си направете регистрация

Таблицата за кредитиране е информативна. Ако желаете да закупите артикула на изплащане, моля да го добавите в количката, като при завършване на поръчката ще може да изберете желания от Вас период като начин на плащане.