БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА * над 89,00 лв.

LEGO TECHNIC Състезателна кола NEOM McLaren Formula E 42169

Марка
LEGO
SKU
179662
114,00 лв.
Налично
Добави в списък с любими
Купи на лизинг Виж възможностите

XИПОЛЕНД не гарантира наличността на стоката към момента на приключване на поръчката! В случай на междувременно изчерпана наличност, ще се свържем с Вас!

Описание

Дайте възможност на деца на възраст над 9 години да се състезават в света на отбор от Формула Е, докато строят и играят с комплекта с модел на състезателна кола LEGO® Technic NEOM McLaren Formula E (42169). Момчетата и момичетата се радват на удовлетворяващ проект, докато сглобяват превозното средство, след което подлагат своя модел на кола McLaren на изпитания, използвайки вълнуващата функция за двойно издърпване назад, за да го изстрелят с висока скорост. Моделът включва и функция за кормилно управление, така че децата да могат да определят курса на колата, докато си представят какво е да се състезаваш с отбора на McLaren. Страхотният комплект LEGO е чудесен подарък за деца, които обичат превозни средства и играчки състезателни коли. Строителните комплекти LEGO Technic за деца включват реалистични детайли, които въвеждат малките строители с LEGO в света на техниката по достъпен начин. Приложението LEGO Builder направлява децата в интуитивното строително приключение, като им позволява да мащабират и завъртат модели в 3D, да записват комплекти и да проследяват напредъка си.

Характеристики
Серия LEGO Technic
Възраст Над 9 г.
Пол За момчета, За момичета
Части Над 300
Само регистрирани потребители могат да оставят мнения. Моля влезте в профила си или си направете регистрация

Таблицата за кредитиране е информативна. Ако желаете да закупите артикула на изплащане, моля да го добавите в количката, като при завършване на поръчката ще може да изберете желания от Вас период като начин на плащане.