БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА * над 89,00 лв.

LEGO TECHNIC Porsche 911 RSR

Марка
LEGO
SKU
112007
Ном. №
42096
379,00 лв.
Изчерпано

XИПОЛЕНД не гарантира наличността на стоката към момента на приключване на поръчката! В случай на междувременно изчерпана наличност, ще се свържем с Вас!

Описание
Разгледайте иновативната конструкция и изработката на един от водещите в света производители на автомобили с този страхотен комплект LEGO® Technic Porsche 911 RSR.
Разработен в партньорство с Porsche, този умален модел предава мощния външен вид и легендарните контури на 911 RSR – автомобил, изработен в отговор на предизвикателствата на международните състезания за издръжливост GT.
Екстериорните детайли включват задно крило с основа „лебедова шия“, разширен заден дифузьор и специални странични огледала – всички те предназначени за максимизиране на аеродинамичната ефективност.
Отворете вратите и ще откриете кабина, пълна с реалистични детайли, включително радарен екран, работеща кормилна уредба, система на пожарогасител и дори карта на пистата на състезанието на Laguna Seca, отпечатана върху вратата на водача.
Този невероятен модел също така съдържа видим, работещ диференциал, независимо окачване и шестцилиндров боксерен двигател с движещи се бутала, разположени пред задния мост.
Черни джанти със спици, реалистични преди и задни фарове и автентична схема в бял, червен и черен цвят с детайли в стикери добавят последните щрихи към този наистина забележителен LEGO модел на суперавтомобил!
Части: 1580
Подходящо за деца над 10 години
Характеристики
Серия LEGO Technic
Възраст Над 9 г.
Пол За момчета, За момичета
Части Над 300
Само регистрирани потребители могат да оставят мнения. Моля влезте в профила си или си направете регистрация