БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА * над 89,00 лв.

LEGO Technic PEUGEOT 9X8 24H Le Mans Hybrid Hypercar 42156

Марка
LEGO
SKU
168844
399,00 лв.
Налично
Добави в списък с любими
Купи на лизинг Виж възможностите

XИПОЛЕНД не гарантира наличността на стоката към момента на приключване на поръчката! В случай на междувременно изчерпана наличност, ще се свържем с Вас!

Описание

Отпразнувайте 100 години състезания в Льо Ман през 2023 г. с комплекта LEGO® Technic PEUGEOT 9X8 24H Le Mans – хибридна свръхкола (42156) за възрастни. Докато колата прави своя дебют в клас LMH на Световния шампионат за издръжливост, вие ще се насладите на удовлетворяващ проект, пресъздаващ детайли, които улавят най-новите иновации за състезания. Реалистични детайли Възхищавайте се на детайлите, докато сглобявате своя модел на състезателна кола в мащаб 1:10. Изследвайте хибридната система с бутален V6 двигател, който се свързва към задните колела, и версия за модела на електрическия мотор и свързаната с него батерия. Вижте окачването, проектирано специално за този модел, и кормилното управление, което работи с волана или зъбното колело отгоре на автомобила. Светещи в тъмното светлинни елементи улавят атмосферата от едно истинско 24-часово състезание. Вижте цялостната картина Приложението LEGO® Builder предлага лесен начин да поддържате организирани инструкциите. Използвайте приложението, за да мащабирате и завъртете моделите в 3D, да записвате комплекти, да проследявате напредъка и да намирате вдъхновение за нови модели.

Подходящ за възрастни над 18  години.

Брой части:1775 бр.

Характеристики
Серия LEGO Technic
Възраст Над 18 г.
Пол За момчета, За момичета
Само регистрирани потребители могат да оставят мнения. Моля влезте в профила си или си направете регистрация

Таблицата за кредитиране е информативна. Ако желаете да закупите артикула на изплащане, моля да го добавите в количката, като при завършване на поръчката ще може да изберете желания от Вас период като начин на плащане.