БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА * над 89,00 лв.

LEGO Technic Monster Jam Dragon 42149

Марка
LEGO
SKU
163025
43,98 лв.
Налично
Добави в списък с любими
Купи на лизинг Виж възможностите

XИПОЛЕНД не гарантира наличността на стоката към момента на приключване на поръчката! В случай на междувременно изчерпана наличност, ще се свържем с Вас!

Описание

Децата на възраст 7+ години, които обичат Monster Jam™, имат какво да открият с тази играчка LEGO® Technic Monster Jam Dragon™ (42149) с камион с издърпване назад. Предлага се със страхотни драконови детайли като шипове и рога. С реалистични графични детайли и цветове, този модел на камион позволява на децата да пресъздават любими сцени от арената на Monster Jam. Играчка „2 в 1“ за още повече игри Когато децата са готови за нещо ново, те могат да преустроят камиона „2 в 1“ от Monster Jam в бъги крокодил. Издърпването назад позволява на децата да се състезават с камиона си и да пресъздадат триковете, които са виждали на истинската арена в Monster Jam. Страхотно въведение в техниката Моделите за конструиране от LEGO Technic се отличават с реалистично движение и механизми, които въвеждат строителите на LEGO във вселената на техниката по достъпен и реалистичен начин. Пригответе се за лесно и интуитивно строително приключение с приложението LEGO Builder. С него децата могат да мащабират и завъртат 3D моделите, да записват комплекти и да проследяват напредъка си.

Подходящ за деца над 7 години.

Брой части: 217 бр.

Характеристики
Серия LEGO Technic
Възраст Над 7 г.
Пол За момчета, За момичета
Само регистрирани потребители могат да оставят мнения. Моля влезте в профила си или си направете регистрация

Таблицата за кредитиране е информативна. Ако желаете да закупите артикула на изплащане, моля да го добавите в количката, като при завършване на поръчката ще може да изберете желания от Вас период като начин на плащане.