БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА * над 89,00 лв.

LEGO TECHNIC Mercedes-AMG F1 W14 E Performance 42171

Марка
LEGO
SKU
179664
439,00 лв.
Налично
Добави в списък с любими
Купи на лизинг Виж възможностите

XИПОЛЕНД не гарантира наличността на стоката към момента на приключване на поръчката! В случай на междувременно изчерпана наличност, ще се свържем с Вас!

Описание

Състезателните пилоти го наричат „зоната“. Състояние на супер концентрация, необходима за представяне със спираща дъха скорост. Сега е време да влезете в „зоната“, докато насочвате същия фокус към построяването на модел от LEGO® Technic на колата Mercedes-AMG F1 W14 E Performance (42171) от сезон 2023 г. Насладете се на удовлетворяващо конструиране, докато сглобявате детайлите на модела в мащаб 1:8 за възрастни. С автентични детайли на външния дизайн моделът изглежда невероятно от всеки ъгъл, така че отпразнувайте строителното си постижение, като го изложите на показ. Характеристиките включват кормилно управление, което може да се контролира с помощта на волана или с копчето в горната част на колата. Свалете капака на двигателя, за да видите диференциала и 6-цилиндровия двигател с подвижни бутала. С невероятно внимание към детайла, моделът разполага и с отварящо се крило, вдъхновено от DRS на реалния автомобил. Строителният комплект с модел на кола Mercedes F1 за възрастни е чудесна идея за подарък за феновете на състезанията, които обичат страхотни комплекти LEGO.

Характеристики
Серия LEGO Technic
Възраст Над 18 г.
Пол За момчета, За момичета
Части Над 300
Само регистрирани потребители могат да оставят мнения. Моля влезте в профила си или си направете регистрация

Таблицата за кредитиране е информативна. Ако желаете да закупите артикула на изплащане, моля да го добавите в количката, като при завършване на поръчката ще може да изберете желания от Вас период като начин на плащане.