БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА * над 89,00 лв.

LEGO Technic John Deere 9620R 4WD Tractor 42136

Марка
LEGO
SKU
149806
65,98 лв.
Налично
Добави в списък с любими
Купи на лизинг Виж възможностите

XИПОЛЕНД не гарантира наличността на стоката към момента на приключване на поръчката! В случай на междувременно изчерпана наличност, ще се свържем с Вас!

Описание

Тракторът е оборудван с огромни колела, шарнирно кормилно управление и шофьорска кабина със седалка, която се завърта. Строително предизвикателство и забавление с ролева игра Децата, които обичат трактори, ще се насладят на предизвикателството да създадат свой собствен трактор John Deere. След това те могат да се забавляват, изследвайки всички детайли на модела. Ремаркето се накланя, което го правят идеално за транспортиране на тежки товари. Колелата му позволяват да преминава през всякакви терени. Също така има теглич с допълнителен шарнир, което му позволява да се предвижва с лекота по хълмове и долини. Страхотно въведение в техниката Комплектите с модел за конструиране на LEGO Technic се отличават с реалистично движение и механизми, които въвеждат младите строители на LEGO във вселената на техниката по достъпен и реалистичен начин.

Подходящ за деца над 8 години. 

Брой части: 390

Характеристики
Серия LEGO Technic
Възраст Над 9 г.
Пол За момчета, За момичета
Само регистрирани потребители могат да оставят мнения. Моля влезте в профила си или си направете регистрация

Таблицата за кредитиране е информативна. Ако желаете да закупите артикула на изплащане, моля да го добавите в количката, като при завършване на поръчката ще може да изберете желания от Вас период като начин на плащане.