БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА * над 89,00 лв.

LEGO TECHNIC Изследователски всъдеход и екипаж на Марс 42180

Марка
LEGO
SKU
179667
319,00 лв.
Налично
Добави в списък с любими
Купи на лизинг Виж възможностите

XИПОЛЕНД не гарантира наличността на стоката към момента на приключване на поръчката! В случай на междувременно изчерпана наличност, ще се свържем с Вас!

Описание

Вдъхновете децата да научат повече за мисиите на Марс с комплекта за игра LEGO® Technic Изследователски всъдеход и екипаж на Марс (42180) за момчета и момичета на възраст над 11 години, които обичат космически играчки. Детайлният комплект играчки с марсоход е изпълнен с реалистични характеристики за малки изследователи. Моделът се разгъва, за да се разкрие платформата на камиона, и децата могат да изпробват окачването, докато придвижват всъдехода на позиция. След това могат да използват крана, за да повдигнат всъдехода робот, инструментите и горивния реактор. Жилищните помещения на екипажа включват места за сядане, душ, тоалетна, бягаща пътека и хладилник. Има подемник, плюс контейнери за рециклиране и проби и бутилки с газ и вода. Комплектът разполага със специален космически въздушен шлюз, така че децата да могат да свързват други съвместими комплекти LEGO на космическа тематика (продават се отделно) за още повече космически приключения. Децата се наслаждават на интуитивно строително приключение с приложението LEGO Builder, където могат да мащабират и завъртат модели в 3D, да записват комплекти и да проследяват напредъка си.

Характеристики
Серия LEGO Technic
Възраст Над 10 г.
Пол За момчета, За момичета
Части Над 300
Само регистрирани потребители могат да оставят мнения. Моля влезте в профила си или си направете регистрация

Таблицата за кредитиране е информативна. Ако желаете да закупите артикула на изплащане, моля да го добавите в количката, като при завършване на поръчката ще може да изберете желания от Вас период като начин на плащане.