БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА * над 89,00 лв.

LEGO Technic Кран Liebherr LR 13000 - 42146

Марка
LEGO
SKU
172297
1379,00 лв.
Налично
Добави в списък с любими
Купи на лизинг Виж възможностите

XИПОЛЕНД не гарантира наличността на стоката към момента на приключване на поръчката! В случай на междувременно изчерпана наличност, ще се свържем с Вас!

Описание

Той е голям. Той е могъщ. Той е следващото ви строително предизвикателство. Моделът LEGO® Technic Кран с гъсеничен ход Liebherr LR 13000 (42146) за възрастни е с 99 см височина и е един от най-големите модели в гамата LEGO Technic (към август 2023 г.). Изпълнен с детайли, той включва реалистично движение във впечатляващ модел, с който се отдава почит на един от най-мощните кранове в света.

Движи се като истински кран
Потопете се в детайлите, докато се наслаждавате на изискващо внимание конструиране, с което се отдава почит на един от най-мощните кранове в света. След това задействайте вашия модел на кран с помощта на приложението CONTROL+, за да видите какво може да направи мощната машина. Реалистичните функции включват диференциално кормилно управление, въртяща се платформа, подвижна стрела, лебедка и сензор за натоварване.

Добре дошли във вашата зона
Комплектът е част от колекция от комплекти за построяване на модели LEGO за възрастни, които ценят отличния дизайн. Нов творчески проект за вас или идеалният подарък за фен на кранове, строителният комплект LEGO Technic осигурява удовлетворяващо конструиране с детайлен модел за изследване.

Подходящ за любители над 18 години.

Брой части: 1478 бр.

Характеристики
Серия LEGO Technic
Възраст Над 18 г.
Пол За момчета, За момичета
Само регистрирани потребители могат да оставят мнения. Моля влезте в профила си или си направете регистрация

Таблицата за кредитиране е информативна. Ако желаете да закупите артикула на изплащане, моля да го добавите в количката, като при завършване на поръчката ще може да изберете желания от Вас период като начин на плащане.