БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА * над 89,00 лв.

LEGO Technic Yamaha MT-10 SP 42159

Марка
LEGO
SKU
172298
460,00 лв.
Налично
Добави в списък с любими
Купи на лизинг Виж възможностите

XИПОЛЕНД не гарантира наличността на стоката към момента на приключване на поръчката! В случай на междувременно изчерпана наличност, ще се свържем с Вас!

Описание

Ето един проект, който да развълнува възрастните фенове на мотоциклети. Моделът LEGO® Technic Yamaha MT-10 SP (42159) отдава почит на най-мощния мотоциклет Yamaha в категорията „хиперголи“. Стилът с оголена задна част подчертава мощния 4-цилиндров двигател. Разгледайте приложението LEGO AR, за да видите как моделът оживява.

Автентични детайли
Всеки детайл е обмислен, за да отговаря моделът възможно най-точно на Yamaha от реалния живот. Характеристиките включват 4-цилиндров двигател, 3-степенна трансмисия и верижно крайно задвижване с функционално предно и задно окачване. Елементите на скоростната кутия включват барабан за превключване, вилка за превключване, пръстен за превключване на предавките и барабан с тресчотка. Моделът включва и функционално кормилно управление чрез входове към кормилото, странична стойка и стойка за показване.

Запалете двигателите
Комплектът е част от колекция строителни комплекти за LEGO за възрастни. Проект за вас или идеален подарък за феновете на мотоциклетите и почитателите на Yamaha, комплектът осигурява удовлетворяващо конструиране с детайлен модел за изследване.

Подходящ за любители над 18 години.

Брой части: 1478 бр.

Характеристики
Серия LEGO Technic
Възраст Над 18 г.
Пол За момчета, За момичета
Само регистрирани потребители могат да оставят мнения. Моля влезте в профила си или си направете регистрация

Таблицата за кредитиране е информативна. Ако желаете да закупите артикула на изплащане, моля да го добавите в количката, като при завършване на поръчката ще може да изберете желания от Вас период като начин на плащане.