БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА * над 89,00 лв.

LEGO TECHNIC Bugatti Chiron

Марка
LEGO
SKU
108903
Ном. №
42083
859,00 лв.
Изчерпано

XИПОЛЕНД не гарантира наличността на стоката към момента на приключване на поръчката! В случай на междувременно изчерпана наличност, ще се свържем с Вас!

Описание
Насладете се на инженерните постижения и дизайна на един от най-престижните световни производители на автомобили с този великолепен модел Bugatti Chiron от комплекта LEGO® Technic™ 42083.
Разработен в партньорство с Bugatti, моделът улавя магията на известната суперкола с блестяща аеродинамична каросерия, джанти със спици и поставено лого и гуми с нисък профил, детайлни спирачни дискове и W16 двигател с движещи се бутала.
Отворете вратите и ще видите изящна кабина, с Technic 8-скоростна предавателна кутия с движещи се лостове за смяна на скоростите и волан с емблемата на Bugatti.
Поставете ключа за максимална скорост, за да превключите активното задно крило от работен режим на позиция за максимална скорост, или повдигнете предния капак, за да откриете уникален сериен номер и товарно отделение със стилна чанта за пренощуване Bugatti.
Класическата цветова палитра с два тона на синьото на Bugatti отразява знаковия цвят на марката, а комплект страхотни стикери за допълнителна детайлност добавят финален щрих към този изключителен модел!
Части: 3599
Подходящо за деца над 16 години
Характеристики
Серия LEGO Technic
Възраст Над 10 г.
Пол За момчета
Части Над 300
Само регистрирани потребители могат да оставят мнения. Моля влезте в профила си или си направете регистрация