БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА * над 89,00 лв.

LEGO Technic Bugatti Bolide - Болид 42151

Марка
LEGO
SKU
163027
114,00 лв.
Налично
Добави в списък с любими
Купи на лизинг Виж възможностите

XИПОЛЕНД не гарантира наличността на стоката към момента на приключване на поръчката! В случай на междувременно изчерпана наличност, ще се свържем с Вас!

Описание

Вдъхновете деца над 9 години да построят собствен модел на състезателна кола с комплекта за игра LEGO® Technic Болид Bugatti (42151). Те ще се насладят на предизвикателен проект, докато изработват всички реалистични детайли, включително работещ двигател W16, кормилно управление и вдигащи се врати. Зашеметяващата визия на автомобила привлича вниманието с жълто-черната си цветова схема и стикерите с автентични детайли. След като построят и проучат колата, децата могат да изложат на показ своя колекционерски модел с гордост. Страхотно въведение в техниката Комплектите с модели за конструиране LEGO Technic се отличават с реалистично движение и механизми, които въвеждат малките строители на LEGO във вселената на техниката по достъпен и реалистичен начин. Приложението LEGO Builder направлява вас и вашето дете в лесното и интуитивно строително приключение. Мащабирайте и завъртайте 3D моделите, записвайте комплекти и проследявайте напредъка си.

Подходящ за деца над 9 години.

Брой части: 905 бр.

Характеристики
Серия LEGO Technic
Възраст Над 9 г.
Пол За момчета
Само регистрирани потребители могат да оставят мнения. Моля влезте в профила си или си направете регистрация

Таблицата за кредитиране е информативна. Ако желаете да закупите артикула на изплащане, моля да го добавите в количката, като при завършване на поръчката ще може да изберете желания от Вас период като начин на плащане.