БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА * над 89,00 лв.

LEGO Technic BMW M 1000 RR 42130

Марка
LEGO
SKU
153518
499,00 лв.
Налично
Добави в списък с любими
Купи на лизинг Виж възможностите

XИПОЛЕНД не гарантира наличността на стоката към момента на приключване на поръчката! В случай на междувременно изчерпана наличност, ще се свържем с Вас!

Описание

Разработен в спортни състезания и усъвършенстван за пътя, BMW M 1000 RR завладя сърцата на феновете на моторните спортове и мотоциклетите. Сега можете да се насладите на внимателно конструиране, изработвайки собствена версия на модела от LEGO® Technic (42130) на най-добрия мотоциклет. Изключително представяне Потопете се в богатството от детайли, включени в този впечатляващ модел мотоциклет. Мащабът 1:5 е първият във вселената на LEGO Technic. С автентични характеристики моделът изглежда и се движи точно като истинския. Разгледайте функционалната скоростна кутия с 3 степени (+ неутрална), кормилното управление, предното и задното окачване, верижната трансмисия и редовия 4-цилиндров двигател. С емблематичната марка BMW, този модел мотоциклет изглежда толкова стилен, когато е изложен на показ, и се предлага с 2 стойки за показване. Задоволете желанието си LEGO Technic BMW M 1000 RR е част от колекция от модели на LEGO за възрастни. В чест на някои от най-обичаните превозни средства в света, тези строителни комплекти за възрастни предлагат прозрения за техниката, съчетани с релаксиращ строителен проект.

Подходящ за фенове над 18 години. 

Брой части: 1920

Характеристики
Серия LEGO Technic
Възраст Над 18 г.
Пол За момчета, За момичета
Само регистрирани потребители могат да оставят мнения. Моля влезте в профила си или си направете регистрация

Таблицата за кредитиране е информативна. Ако желаете да закупите артикула на изплащане, моля да го добавите в количката, като при завършване на поръчката ще може да изберете желания от Вас период като начин на плащане.