БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА * над 89,00 лв.

LEGO TECHNIC Бъги за офроуд състезание 42164

Марка
LEGO
SKU
178308
33,98 лв.
Налично
Добави в списък с любими
Купи на лизинг Виж възможностите

XИПОЛЕНД не гарантира наличността на стоката към момента на приключване на поръчката! В случай на междувременно изчерпана наличност, ще се свържем с Вас!

Описание

Деца на възраст над 8 години се забавляват много със страхотното превозно средство. Малките строители развиват уменията си, докато сглобяват LEGO® Technic Бъги за офроуд състезание (42164). След това играта продължава, като тестват своя модел. Тойразполага с автентични детайли, вдъхновени от истински състезателни бъгита, включително задно окачване, движещ се 4-цилиндров двигател и страхотно гъвкаво кормилно управление. Комплектът е чудесна изненада или идея за подарък за деца, които обичат прев озни средства и състезателни коли. Комплектите за конструиране LEGO Technic комбинират реалистични детайли с интерактивни модели, за да вдъхновят малките строители на LEGO да научат повече за техниката. Осигурете на децата забавно строително приключение с приложението LEGO Builder, където те могат да мащабират и завъртат модели в 3D и да проследяват напредъка си.

Подходящ за деца над 8 години.

Брой части: 219 бр.

Характеристики
Серия LEGO Technic
Възраст Над 8 г.
Пол За момчета
Само регистрирани потребители могат да оставят мнения. Моля влезте в профила си или си направете регистрация

Таблицата за кредитиране е информативна. Ако желаете да закупите артикула на изплащане, моля да го добавите в количката, като при завършване на поръчката ще може да изберете желания от Вас период като начин на плащане.