БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА * над 89,00 лв.

LEGO TECHNIC 4X4 X-TREME OFF-ROADER

Марка
LEGO
SKU
124005
Ном. №
42099
449,00 лв.
Изчерпано

XИПОЛЕНД не гарантира наличността на стоката към момента на приключване на поръчката! В случай на междувременно изчерпана наличност, ще се свържем с Вас!

Описание
Открийте удивителния 4x4 X-treme офроуд джип, управляван от мобилно приложение!
Този страхотен модел на джип играчка се управлява чрез приложението LEGO® TECHNIC™ CONTROL+ и се захранва от интелигентен център с 2 мотора XL и 1 мотор L за по-интензивна игра, автентични движения и часове, прекарани в забавления.
Контролираният чрез приложение LEGO® 4x4 X-treme Off-Roader се управлява чрез смарт устройство с 3 различни екрана. Отидете на LEGO.com/devicecheck за списък на съвместимите смарт устройства.
Мултифункционално управление: шофиране напред, обръщане, управляване, ускоряване, спиране, преминаване на препятствия, възпроизвеждане на звукови ефекти и получаване на обратна връзка в реално време, например регистър на скоростта и наклона.
Управление с едно докосване: Плъзнете по екрана, за да определите посока, и вижте как джипът 4x4 извършва маневрата.
Предизвикателства и постижения: Изпълнявайте предизвикателства, за да отключите значки за постижения.
Здрав контролиран чрез приложение джип LEGO® с високо-повдигнато независимо окачване, големи колела и масивни гуми.
Интелигентният център разполага с връзка чрез Bluetooth Low Energy (BLE), бутон за активиране, 6-осов сензор (3 жироскопски сензора и 3 сензора за ускорение) и 4 порта за свързване.
Изтеглете приложението LEGO® TECHNIC™ CONTROL+ от App Store или Google Play. Поискайте разрешение от родител, преди да влезете в интернет.
Този дистанционно управляван джип изисква батерии (не са включени в комплекта). Вижте опаковката на продукта относно типа и количеството.
Този модел за построяване LEGO® Technic™ въвежда строителите на LEGO в инженерни теми за напреднали, като същевременно подобряват времето за реакция, познавателното мислене и уменията за творческо разрешаване на проблеми.
Не е съвместим със системите LEGO® Power Functions.
4x4 X-treme Off-Roader е с размери над 19 см на височина, 33 см на дължина и 22 см на ширина.
Части: 958
Подходящо за деца над 11 години.
Характеристики
Серия LEGO Technic
Възраст Над 10 г.
Пол За момчета, За момичета
Части Над 300
Само регистрирани потребители могат да оставят мнения. Моля влезте в профила си или си направете регистрация