БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА * над 89,00 лв.

LEGO Super Mario Допълнения Bowser Castle 71423

Марка
LEGO
SKU
172304
230,00 лв.
Налично
Добави в списък с любими
Купи на лизинг Виж възможностите

XИПОЛЕНД не гарантира наличността на стоката към момента на приключване на поръчката! В случай на междувременно изчерпана наличност, ще се свържем с Вас!

Описание

Създайте фантастична версия от тухлички LEGO® на незабравимо място от вселената на Super Mario™ – комплекта с допълнения Dry Bowser Castle Battle (71423). Играчите могат да проучват замъка с интерактивна фигура LEGO® Peach™, LEGO® Mario™ или LEGO® Luigi™ (не е предоставена). Има отварящ се вход с формата на устата на Bowser, кран, с който да спасите Purple Toad от капана и да съборите Dry Bowser, плавници, с които да победите растението пираня и Bone Goomba, функция за атака Magmaargh, фитнес, таен вход, тайна стратегическа стая, блокче с ключ и блокче сандък със съкровище. Забележка: нужна е начална писта 71360, 71387 или 71403 за интерактивна игра.

Превъзходен подарък
Страхотна идея за подарък за деца над 8 години – комплектът за игра включва петима герои от LEGO® Super Mario™. Изтеглете приложението LEGO Super Mario за инструкции за изграждане, вдъхновяващи съвети и още.

Колекционерски комплекти за игра
Началните писти и комплектите с допълнения LEGO Super Mario позволяват на децата да разширяват, да престрояват и да създават уникални нива за часове забавно събиране на монети.

Πoдxoдящ зa дeцa нaд 8 гoдини!

Брой части: 1321 бр.

Характеристики
Серия LEGO Super Mario
Възраст Над 8 г.
Пол За момчета, За момичета
Само регистрирани потребители могат да оставят мнения. Моля влезте в профила си или си направете регистрация

Таблицата за кредитиране е информативна. Ако желаете да закупите артикула на изплащане, моля да го добавите в количката, като при завършване на поръчката ще може да изберете желания от Вас период като начин на плащане.