БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА * над 89,00 лв.

LEGO Super Mario The Mighty Bowser 71411

Марка
LEGO
SKU
163587
538,00 лв.
Налично
Добави в списък с любими
Купи на лизинг Виж възможностите

XИПОЛЕНД не гарантира наличността на стоката към момента на приключване на поръчката! В случай на междувременно изчерпана наличност, ще се свържем с Вас!

Описание

Оценете краля на съществата Koopa, докато строите, излагате на показ и играете с LEGO® Super Mario™ The Mighty Bowser™ (71411). Тази фигура за конструиране използва представени за първи път през октомври 2022 г. елементи на LEGO, за да се пресъздадат шиповете на Bowser, и има много функции, включително изстрелващо устройство за огнени кълбета и бутон за управление на движенията на главата и шията на Bowser. Ръцете и пръстите му също се движат! Интерактивна игра Изложете на показ The Mighty Bowser на построената от тухлички бойна платформа с 2 кули, които той може да събори, скрито блокче POW и поле за действие. Комбинирайте The Mighty Bowser и платформата с LEGO Super Mario Начална писта (71360, 71387 или 71403 – продават се отделно) за битки с LEGO® Mario™, LEGO® Luigi™ или LEGO® Peach™. Страхотен подарък за всеки фен на Super Mario™ и забавление за цялото семейство, този комплект включва инструкции „стъпка по стъпка“, които да ви напътстват в сложното конструиране. Добре дошли във вашата зона Потърсете други комплекти LEGO за възрастни от колекцията. Каквато и да е вашата страст, има вдъхновяващ строителен проект, който ви очаква.

Подходящ за фенове над 18 години.

Брой части: 2807 бр.

Характеристики
Серия LEGO Super Mario
Възраст Над 18 г.
Пол За момчета, За момичета
Само регистрирани потребители могат да оставят мнения. Моля влезте в профила си или си направете регистрация

Таблицата за кредитиране е информативна. Ако желаете да закупите артикула на изплащане, моля да го добавите в количката, като при завършване на поръчката ще може да изберете желания от Вас период като начин на плащане.