БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА * над 89,00 лв.

LEGO Super Mario Минифигура Super Mario Серия- серия 6 71413

Марка
LEGO
SKU
163052
Ном. №
13,98 лв.
Налично
Добави в списък с любими
Купи на лизинг Виж възможностите

XИПОЛЕНД не гарантира наличността на стоката към момента на приключване на поръчката! В случай на междувременно изчерпана наличност, ще се свържем с Вас!

Описание

Дайте на децата нови възможности за игра с колекционерските играчки LEGO® Super Mario™(71413) за възраст над 7 години. Всеки пакет съдържа герой за конструиране с поле за действие, плюс малка конструкция, която да се използва като стойка за показване или за подобряване на играта. Има 8 герои от LEGO Super Mario за колекциониране: Birdo, Green Toad, Ice Bro, Bramball, 2 Cat Goomba в 1 пакет, Blooper (с 3 бебета Blooper), Sumo Bro и Spike. Всеки е създаден да се използва с комплект с начална писта (71360, 71387 или 71403), който е необходим за интерактивна игра. Конструиране с приложение Всеки пакет, който е страхотен подарък или награда за деца по всякакъв повод, включва ръководство за построяване. Освен това можете да намерите инструкции за построяване в приложението LEGO Super Mario, плюс цифрови инструменти за визуализиране, за да направите творчеството още по-забавно. Безкрайна игра Комплектите за игра LEGO Super Mario пренасят героите на Super Mario™ в реалния свят. Началните писти и комплектите с допълнения позволяват на строителите да разширяват, да променят конфигурацията и да създават уникални нива.

Подходящ за деца над 7 години.

Брой части: 52 бр.

Характеристики
Серия LEGO Super Mario
Възраст Над 7 г.
Пол За момчета, За момичета
Само регистрирани потребители могат да оставят мнения. Моля влезте в профила си или си направете регистрация

Таблицата за кредитиране е информативна. Ако желаете да закупите артикула на изплащане, моля да го добавите в количката, като при завършване на поръчката ще може да изберете желания от Вас период като начин на плащане.