БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА * над 89,00 лв.

LEGO Super Mario Комплект с допълнения Yoshis' Egg-cellent Forest 71428

Марка
LEGO
SKU
178357
19,98 лв.
Налично
Добави в списък с любими
Купи на лизинг Виж възможностите

XИПОЛЕНД не гарантира наличността на стоката към момента на приключване на поръчката! В случай на междувременно изчерпана наличност, ще се свържем с Вас!

Описание

Нека ролевата игра започне с две Yoshi в чудесна гора с яйце с играчката за построяване LEGO® Super Mario™ за деца (71428) на възраст над 6 години. Страхотна изненада или подарък за геймърите по всякакъв повод, тя включва фигури на розов Yoshi и жълт Yoshi от LEGO Super Mario, плюс построена от тухлички гора с ябълково дърво и яйцето на Yoshi. Помогнете на двете Yoshi да съберат ябълки от дървото, сложете ги в кошница и се погрижете за яйцето на Yoshi. За интерактивна игра добавете фигура на LEGO® Mario™, LEGO® Luigi™ или LEGO® Peach™ от начална писта LEGO® Super Mario (71360, 71387 или 71403 – всяко се продава отделно). Когато интерактивна фигура скочи върху полето за действие, на нейния цифров екран се появява яйце. Разлюлейте интерактивната фигура като бебе, за да излюпите цифровото яйце, и вижте кой Yoshi ще видите на екрана на корема на фигурата. След това скочете и го обърнете, за да задействате гласа на Yoshi. Намерете инструкции за построяване на комплекта с допълнения в приложението LEGO Super Mario, което също така предлага вдъхновение за различни начини за конструиране и игра.

Подходящ за деца над 6 години.

Брой части: 107 бр.

Характеристики
Серия LEGO Super Mario
Възраст Над 6 г.
Пол За момчета, За момичета
Само регистрирани потребители могат да оставят мнения. Моля влезте в профила си или си направете регистрация

Таблицата за кредитиране е информативна. Ако желаете да закупите артикула на изплащане, моля да го добавите в количката, като при завършване на поръчката ще може да изберете желания от Вас период като начин на плащане.