БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА * над 89,00 лв.

LEGO Super Mario Комплект с допълнения penguin Family Snow Adventure 71430

Марка
LEGO
SKU
178359
43,98 лв.
Налично
Добави в списък с любими
Купи на лизинг Виж възможностите

XИПОЛЕНД не гарантира наличността на стоката към момента на приключване на поръчката! В случай на междувременно изчерпана наличност, ще се свържем с Вас!

Описание

Играйте ролеви игри и създайте пълно със забавление ниво с LEGO® Super Mario™ Комплект с допълнения Penguin Family Snow Adventure (71430). Играчката за построяване за деца на възраст над 7 години включва 3-ма герои от Super Mario™ – пингвин от тухлички LEGO®, бебе пингвин и фигура на Goomba със зимна шапка – плюс ледена пещера за конструиране, „ледена“ пързалка, която се превръща в пързалка за кънки, 2 фигури на риби и шейна, които ще вдъхновят творческа игра. За интерактивна игра добавете фигура на LEGO® Mario™, LEGO® Luigi™ или LEGO® Peach™ от начална писта LEGO Super Mario (71360, 71387 или 71403 – всяка се продава отделно) и печелете цифрови монети, като съберете бебето пингвин с неговия родител, като победите Goomba, и други. Забавен подарък за геймъри, комплектът е допълнен от приложението LEGO Super Mario. Изтеглете приложението за инструкции за построяване, творчески идеи за различни начини за конструиране и игра и безопасен форум, където децата могат да споделят своите творения с други фенове.

Подходящ за деца над 7 години.

Брой части: 228 бр.

Характеристики
Серия LEGO Super Mario
Възраст Над 7 г.
Пол За момчета, За момичета
Само регистрирани потребители могат да оставят мнения. Моля влезте в профила си или си направете регистрация

Таблицата за кредитиране е информативна. Ако желаете да закупите артикула на изплащане, моля да го добавите в количката, като при завършване на поръчката ще може да изберете желания от Вас период като начин на плащане.