БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА * над 89,00 лв.

LEGO Super Mario Комплект с допълнения Peach’s Castle 71408

Марка
LEGO
SKU
156168
280,00 лв.
Налично
Добави в списък с любими
Купи на лизинг Виж възможностите

XИПОЛЕНД не гарантира наличността на стоката към момента на приключване на поръчката! В случай на междувременно изчерпана наличност, ще се свържем с Вас!

Описание

Дайте възможност на децата да добавят едно емблематично място към своята вселена на LEGO® Super Mario™ с комплекта с допълнения Peach’s Castle (71408). Играчите могат да изследват толкова много неща и да печелят цифрови монети по множество начини със своите интерактивни фигури на LEGO® Mario™, LEGO® Luigi™ или LEGO® Peach™ (не са включени). Разполага с тронна зала с въртяща се стена, за да намерите Bowser, витраж с Peach, картина с Bob-omb с поле за действие, торта със скрита фигура на Goomba в нея, специална тръба: замъкът на Peach, блокче за време, „счупен“ мост, фруктиера с лилав плод и други. (Забележка: за интерактивна игра е необходима начална писта 71360, 71387 или 71403.) Споделете забавлението Превъзходен подарък за деца на възраст 8 и повече години, този комплект играчка включва 5-ма герои от Super Mario™ и е идеален за индивидуална или групова игра. Изтеглете приложението LEGO Super Mario за инструкции за построяване. Нива без ограничения Началните писти и комплектите с допълнения LEGO Super Mario позволяват на децата да разширяват, да престрояват и да създават собствени нива за часове забавно събиране на монети.

Подходящ за деца над 8 години. 

Брой части: 1216

Характеристики
Серия LEGO Super Mario
Възраст Над 8 г.
Пол За момчета, За момичета
Само регистрирани потребители могат да оставят мнения. Моля влезте в профила си или си направете регистрация

Таблицата за кредитиране е информативна. Ако желаете да закупите артикула на изплащане, моля да го добавите в количката, като при завършване на поръчката ще може да изберете желания от Вас период като начин на плащане.