БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА * над 89,00 лв.

LEGO Super Mario Комплект с допълнения Dorrie's Sunken Shipwreck Adventure 71432

Марка
LEGO
SKU
178361
95,98 лв.
Налично
Добави в списък с любими
Купи на лизинг Виж възможностите

XИПОЛЕНД не гарантира наличността на стоката към момента на приключване на поръчката! В случай на междувременно изчерпана наличност, ще се свържем с Вас!

Описание

Създайте вълнуващо подводно ниво от LEGO® Super Mario™ за лов на съкровище с „Комплект с допълнения Dorrie's Sunken Shipwreck Adventure“ (71432). Качете се на Dorrie с интерактивна фигура LEGO® Mario™, LEGO® Luigi™ или LEGO® Peach™ (фигурите не са включени) и изследвайте останките на кораба. Забележка: за интерактивна игра е необходима начална писта 71360, 71387 или 71403. Играчката за построяване за деца над 7 години включва 4 фигури от тухлички LEGO на герои от Super Mario™ – Dorrie, Cheep Cheep, Cheep Chomp и Blooper. Завъртете платформата, за да откриете блокчето с ключ, скрито в мидата, и отворете сандъка със съкровище, за да вземете скъпоценния камък. Блокчето с ? предлага произволни награди, а Cheep Chomp може да дъвче интерактивна фигура в устата си, което предизвиква забавни реакции. В приложението LEGO Super Mario ще намерите инструкции за построяване на комплекта. Приложението също така предлага творчески идеи за различни начини за конструиране и игра и е безопасна платформа, където децата могат да споделят своите творения.

Подходящ за деца над 7 години.

Брой части: 500 бр.

Характеристики
Серия LEGO Super Mario
Възраст Над 7 г.
Пол За момчета, За момичета
Само регистрирани потребители могат да оставят мнения. Моля влезте в профила си или си направете регистрация

Таблицата за кредитиране е информативна. Ако желаете да закупите артикула на изплащане, моля да го добавите в количката, като при завършване на поръчката ще може да изберете желания от Вас период като начин на плащане.