БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА * над 89,00 лв.

LEGO Super Mario Комплект кутия с творчески инструменти 71418

Марка
LEGO
SKU
163057
129,00 лв.
Налично
Добави в списък с любими
Купи на лизинг Виж възможностите

XИПОЛЕНД не гарантира наличността на стоката към момента на приключване на поръчката! В случай на междувременно изчерпана наличност, ще се свържем с Вас!

Описание

Младите строители могат да добавят допълнителни детайли и дълбочина към нивата си от LEGO® Super Mario™ с кутията с творчески инструменти (71418). Включва дървета, цветя, планини, гъби, пирамиди и флаг за контролна точка и други за конструиране, за да се пресъздаде обликът на нивата с трева, пустиня и лава от Super Mario™. Страхотна идея за подарък за деца над 6 години, които имат начална писта (71360, 71387 или 71403 – изисква се за интерактивна игра). Включва също 3 плода, подаръчна кутия и Super Mushroom с поле за действие и 3-ма герои от LEGO Super Mario: Wendy, син Yoshi и Goomba. Придружаващо приложение Изтеглете приложението LEGO Super Mario за инструкции за построяване, творческо вдъхновение и други забавни неща за разпалване на детското въображение. Колекционерски комплекти за игра Модулните начални писти и комплекти с допълнения LEGO Super Mario предлагат на феновете неограничени начини да разширяват, да променят конструкцията и да персонализират собствени уникални нива за часове забавна игра и събиране на монети.

Подходящ за деца над 6 години.

Брой части: 588 бр.

Характеристики
Серия LEGO Super Mario
Възраст Над 6 г.
Пол За момчета, За момичета
Само регистрирани потребители могат да оставят мнения. Моля влезте в профила си или си направете регистрация

Таблицата за кредитиране е информативна. Ако желаете да закупите артикула на изплащане, моля да го добавите в количката, като при завършване на поръчката ще може да изберете желания от Вас период като начин на плащане.