БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА * над 89,00 лв.

LEGO SUPER HEROES X-Men X-Jet 76281

Марка
LEGO
SKU
178384
180,00 лв.
Налично
Добави в списък с любими
Купи на лизинг Виж възможностите

XИПОЛЕНД не гарантира наличността на стоката към момента на приключване на поръчката! В случай на междувременно изчерпана наличност, ще се свържем с Вас!

Описание

LEGO® Marvel X-Men X-Jet (76281) е съвършеният начин за придвижване за фенове на страхотните самолети, играчки за конструиране LEGO Marvel и телевизионния сериал X-Men ’97 на Marvel Studios. Ако търсите модерни играчки за построяване LEGO Marvel като подарък за деца над 8 години, изтребителят за конструиране X-Jet на X-Men е точното нещо, което да издигне статута им на супергерой до нови висоти. Внушителният комплект за построяване на модел на самолет, базиран на X-Jet в X-Men ’97, ще вдъхнови безкрайни приключения и полети нависоко със своите минифигури на Циклоп, Роуг, Магнито и Върколака. Екшън играчката за конструиране разполага с двойни пилотски кабини с място за 4 минифигури, 2 оръдия от двете страни на самолета и 2 пружинни оръдия под крилата. Моделът за конструиране на самолет също така включва 2 подвижни контейнера, където децата могат да съхраняват резервни снаряди и дългите нокти на Върколака, когато не са прикрепени към минифигурата. За допълнително цифрово забавление строителите могат да мащабират, да завъртат модели в 3D и да проследяват напредъка си с помощта на забавното, интуитивно приложение LEGO Builder.

Подходящ за деца над 8 години.

Брой части: 359 бр.

Характеристики
Серия LEGO Super Heroes
Възраст Над 8 г.
Пол За момчета, За момичета
Само регистрирани потребители могат да оставят мнения. Моля влезте в профила си или си направете регистрация

Таблицата за кредитиране е информативна. Ако желаете да закупите артикула на изплащане, моля да го добавите в количката, като при завършване на поръчката ще може да изберете желания от Вас период като начин на плащане.