БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА * над 89,00 лв.

LEGO SUPER HEROES Спайдърмен срещу Пясъчния човек: Последната битка 76280

Марка
LEGO
SKU
178383
79,98 лв.
Налично
Добави в списък с любими
Купи на лизинг Виж възможностите

XИПОЛЕНД не гарантира наличността на стоката към момента на приключване на поръчката! В случай на междувременно изчерпана наличност, ще се свържем с Вас!

Описание

Ако търсите модерни подаръци за малки супергерои, LEGO® Marvel Спайдърмен срещу Пясъчния човек: Последната битка (76280) е екшън играчка за конструиране, която всеки любител на филмите на Marvel със сигурност ще иска. Това е страхотен подарък за деца над 10 години, който пресъздава бойната сцена от Спайдърмен: Няма път към дома на Marvel Studios. Разнообразният комплект за конструиране LEGO Marvel със Спайдърмен включва 3-ма злодеи: Пясъчният човек, Електро и Гущерът (това е първият комплект LEGO Marvel, включващ минифигурата на Гущера). С множество места за позициониране на минифигурите, възможностите за игра и показване са безкрайни. Децата могат да усукват и завъртат подвижния Пясъчен човек и да използват огромните му ръце, за да хванат Спайдърмен, докато той се люлее над него на гъвкавото си „въже“ от паяжина. Децата могат да разширят играчката за конструиране от Marvel, като я комбинират с „Последната битка на Спайдърмен“ (76261), продаван отделно. За допълнително цифрово забавление строителите могат да мащабират, да завъртат модели в 3D и да проследяват напредъка си с помощта на забавното, интуитивно приложение LEGO Builder.

Подходящ за деца над 10 години.

Брой части: 347 бр.

Характеристики
Серия LEGO Super Heroes
Възраст Над 10 г.
Пол За момчета, За момичета
Само регистрирани потребители могат да оставят мнения. Моля влезте в профила си или си направете регистрация

Таблицата за кредитиране е информативна. Ако желаете да закупите артикула на изплащане, моля да го добавите в количката, като при завършване на поръчката ще може да изберете желания от Вас период като начин на плащане.