БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА * над 89,00 лв.

LEGO SUPER HEROES Преследване с мотоциклети: Спайдърмен срещу Док Ок 76275

Марка
LEGO
SKU
178378
19,98 лв.
Налично
Добави в списък с любими
Купи на лизинг Виж възможностите

XИПОЛЕНД не гарантира наличността на стоката към момента на приключване на поръчката! В случай на междувременно изчерпана наличност, ще се свържем с Вас!

Описание

Страхотният комплект включва злодей, който се е трансформирал във Венъм, и Спайдърмен на мотоциклет. LEGO® Marvel Преследване с мотоциклети: Спайдърмен срещу Док Ок (76275) е играчка за конструиране със Спайдърмен, изпълнена със страхотни екстри за феновете на супергерои на възраст над 6 години. Включва минифигури от LEGO на Док Ок и Спайдърмен. Док Ок има 4 дълги, гъвкави пипала и показва отличителните белези на Венъм, който е проникнал в злодея, за да го направи още по-подъл. Минифигурите могат да се захващат за други елементи, включително улична лампа, динамит и кофа за боклук, съдържаща бутилка, риба, кост и кора от банан. Мотоциклетът на Спайдърмен, оръжията, изстрелващи паяжина, и оръдията вкарват високоскоростния екшън в приключенията на децата. За допълнително цифрово забавление строителите могат да мащабират, да завъртат модели в 3D и да проследяват напредъка си с помощта на забавното, интуитивно приложение LEGO Builder.

Подходящ за деца над 6 години.

Брой части: 77 бр.

Характеристики
Серия LEGO Super Heroes
Възраст Над 4 г.
Пол За момчета, За момичета
Само регистрирани потребители могат да оставят мнения. Моля влезте в профила си или си направете регистрация

Таблицата за кредитиране е информативна. Ако желаете да закупите артикула на изплащане, моля да го добавите в количката, като при завършване на поръчката ще може да изберете желания от Вас период като начин на плащане.