БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА * над 89,00 лв.

LEGO Super Heroes Последната битка 76261

Марка
LEGO
SKU
172325
230,00 лв.
Налично
Добави в списък с любими
Купи на лизинг Виж възможностите

XИПОЛЕНД не гарантира наличността на стоката към момента на приключване на поръчката! В случай на междувременно изчерпана наличност, ще се свържем с Вас!

Описание

LEGO® Marvel Последната битка на Спайдърмен (76261) пресъздава зрелищната битка от филма „Спайдърмен: Няма път към дома“ на Marvel Studios. Изпълнен с емблематични герои и екшън с хвърляне на паяжини, зашеметяващият комплект в чест на Спайдърмен ще завладее феновете на възраст над 10 години.

3 вселени в 1 играчка за конструиране
360-градусовият комплект включва невероятен асортимент от минифигури от LEGO Marvel, включително 3 версии на Спайдърмен: Симпатичният Спайдърмен от квартала (Тоби Магуайър), Невероятният Спайдърмен (Андрю Гарфийлд) и Спайдърмен (Том Холанд). Другите минифигури са Електро, доктор Стрейндж, Зеленият гоблин, Нед, Ем Джей и Док Ок. Включени са многобройни функции, за да се увеличат максимално възможностите за игра и излагане на показ, включително 3 опори за минифигури за екшън във въздуха, подвижен покрив, който разкрива ръката на Пясъчния човек, отваряща се задна част за достъп до портал и мека паяжина за обгръщане на минифигурите. За допълнително цифрово забавление строителите могат да мащабират, да завъртат комплекти в 3D и да проследяват напредъка си с помощта на забавното, интуитивно приложение LEGO Builder.

Характеристики
Серия LEGO Super Heroes
Възраст Над 10 г.
Пол За момчета, За момичета
Части Над 300
Само регистрирани потребители могат да оставят мнения. Моля влезте в профила си или си направете регистрация

Таблицата за кредитиране е информативна. Ако желаете да закупите артикула на изплащане, моля да го добавите в количката, като при завършване на поръчката ще може да изберете желания от Вас период като начин на плащане.