БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА * над 89,00 лв.

LEGO Super Heroes Новият кораб на Пазителите 76255

Марка
LEGO
SKU
168762
220,00 лв.
Налично
Добави в списък с любими
Купи на лизинг Виж възможностите

XИПОЛЕНД не гарантира наличността на стоката към момента на приключване на поръчката! В случай на междувременно изчерпана наличност, ще се свържем с Вас!

Описание

С LEGO Marvel Новият кораб на пазителите (76255) звездата за пътуване в космоса от „Пазители на галактиката, част 3“ на Marvel Studios е на разположение на децата. Създаден за игра и показване, впечатляващият космически кораб ще отведе децата над 10 години във вселена на игра с въображение. 3 космически кораба в 1 Космическият кораб е толкова страхотен, колкото и изглежда. Разполага с отваряща се пилотска кабина с място за 3 минифигури, тайно отделение за друга минифигура, места за съхранение на оръжия и аксесоари и 2 малки космически кораба, които се отделят от кораба майка. Комплектът се предлага с 5 минифигури от филма: Богомолката, Дракс, Звездния повелител, Небюла и Адам Уорлок. Космическият кораб може лесно да бъде изстрелян в космоса, а когато екшънът за деня приключи, той изглежда страхотно, изложен на показ на стойката си, във всяка детска стая. За допълнително цифрово измерение децата могат да използват приложението LEGO Builder, за да мащабират и завъртат модели в 3D, да записват комплекти и да проследяват напредъка си при конструиране.

Подходящ за деца над 10 години.

Брой части: 1108бр.

Характеристики
Серия LEGO Super Heroes
Възраст Над 10 г.
Пол За момчета
Само регистрирани потребители могат да оставят мнения. Моля влезте в профила си или си направете регистрация

Таблицата за кредитиране е информативна. Ако желаете да закупите артикула на изплащане, моля да го добавите в количката, като при завършване на поръчката ще може да изберете желания от Вас период като начин на плащане.