БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА * над 89,00 лв.

LEGO Super Heroes Marvel Коледен Календар 76267

Марка
LEGO
SKU
176139
84,80 лв.
Налично
Добави в списък с любими
Купи на лизинг Виж възможностите

XИПОЛЕНД не гарантира наличността на стоката към момента на приключване на поръчката! В случай на междувременно изчерпана наличност, ще се свържем с Вас!

Описание

Зарадвайте фен на Marvel на възраст над 7 години тази Коледа с LEGO® Marvel Коледен календар на Отмъстителите (76267). Забавлението започва на 1 декември и ще продължи дълго след отварянето на последното прозорче. 24 подаръка, свързани с Отмъстителите на Marvel Осигурете на млад супергерой специален старт на празниците с Marvel Коледен календар на Отмъстителите. Зад всяка от 24-те вратички има ежедневен подарък, който децата да откриват по време на подготовката за Коледа. Има 7 минифигури – Окойе, Доктор Стрейндж, Капитан Америка, Спайдърмен, Уонг, Железният човек и Черната вдовица – плюс мини конструкции и аксесоари, които децата ще разпознаят от кинематографичната вселена на Marvel, включително мини куинджет и влака на Хидра. С наближаването на големия ден децата могат да комбинират подаръците, за да създават безкрайни въображаеми приключения със супергерои.

Подходящ за деца над 7 години.

Брой части: 243 бр.

Характеристики
Серия LEGO Super Heroes
Възраст Над 7 г.
Пол За момчета
Само регистрирани потребители могат да оставят мнения. Моля влезте в профила си или си направете регистрация

Таблицата за кредитиране е информативна. Ако желаете да закупите артикула на изплащане, моля да го добавите в количката, като при завършване на поръчката ще може да изберете желания от Вас период като начин на плащане.