БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА * над 89,00 лв.

LEGO Super Heroes Корабът на Ракета 76254

Марка
LEGO
SKU
168760
79,98 лв.
Налично
Добави в списък с любими
Купи на лизинг Виж възможностите

XИПОЛЕНД не гарантира наличността на стоката към момента на приключване на поръчката! В случай на междувременно изчерпана наличност, ще се свържем с Вас!

Описание

Космически кораб от „Пазители на галактиката“ с Ракета като възрастен и бебе. Космическият кораб за супергерои от „Пазители на галактиката, част 3“ на Marvel Studios. LEGO® Marvel Корабът на Ракетата (76254) ще отведе децата над 8 години на безкрайни въображаеми приключения. Ракета в космоса! Играчката за конструиране пресъздава космическия кораб, който бебе Ракета използва, за да избяга от своите създатели във филма. Корабът разполага с отваряща се пилотска кабина, регулируем колесник и 2 оръдия. Освен с фигурата на бебе Ракета, комплектът се предоставя с минифигура на възрастния Ракета, за да вдъхнови още повече екшън от „Пазители на галактиката“. За допълнително цифрово забавление децата могат да изтеглят приложението LEGO Builder и да влязат в творчески свят, където могат да мащабират и да завъртят модели в 3D, да записват комплекти и да проследяват напредъка си в конструирането.

Подходящ за деца над 8 години.

Брой части: 330 бр.

Характеристики
Серия LEGO Super Heroes
Възраст Над 8 г.
Пол За момчета
Части Над 300
Само регистрирани потребители могат да оставят мнения. Моля влезте в профила си или си направете регистрация

Таблицата за кредитиране е информативна. Ако желаете да закупите артикула на изплащане, моля да го добавите в количката, като при завършване на поръчката ще може да изберете желания от Вас период като начин на плащане.