БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА * над 89,00 лв.

LEGO Super Heroes Iron man vs.Tanos 76263

Марка
LEGO
SKU
172327
63,98 лв.
Налично
Добави в списък с любими
Купи на лизинг Виж възможностите

XИПОЛЕНД не гарантира наличността на стоката към момента на приключване на поръчката! В случай на междувременно изчерпана наличност, ще се свържем с Вас!

Описание

LEGO® Marvel Хълкбъстър на Железния човек срещу Танос (76263) включва емблематични герои и тяхната страхотна технология в комплект за конструиране и игра, създаден за деца на възраст 4+.

Най-доброто начало за деца
Базиран на „Отмъстителите: Война без край“ на Marvel Studios, комплектът за игра обединява супергероя Железния човек и неговия робот със суперзлодея Танос и самолета му. Роботът Хълкбъстър е напълно подвижен и включва място за минифигурата на Железния човек. Самолетът има прикрепено дисково оръдие и място за минифигурата на Танос. Всяка торбичка с тухлички в кутията съдържа пълен модел и герой, които децата могат да сглобят, за да започне веднага играта. Цветна история с картинки служи като ръководство за построяване и игра, а 2-те начални тухлички с краката на робота опростяват конструирането. За допълнително цифрово забавление строителите могат да мащабират, да завъртат комплекти в 3D и да проследяват напредъка си с помощта на забавното, интуитивно приложение LEGO Builder.

Семейно забавление
Комплектите 4+ са идеалният начин възрастните да споделят строителното забавление с децата.

Характеристики
Серия LEGO Super Heroes
Възраст Над 4 г.
Пол За момчета
Части Под 300
Само регистрирани потребители могат да оставят мнения. Моля влезте в профила си или си направете регистрация

Таблицата за кредитиране е информативна. Ако желаете да закупите артикула на изплащане, моля да го добавите в количката, като при завършване на поръчката ще може да изберете желания от Вас период като начин на плащане.